XMAS BATTLE: In 3 maanden afvallen midden in de winterse feestperiode!

Op maandag 6 december starten we met onze XMAS BATTLE!

XMAS BATTLE is bedoeld voor degenen die jaarlijks struggelen om de winterse feestperiode gezond, maar niet rond, door te komen. We houden namelijk allemaal van gezelligheid rondom kerst, oud & nieuw en de nodige nieuwjaarsborrels, maar dat hoeft niet ten koste te gaan van ons lichaam. We hebben een uniek aanbod waarin genieten centraal staat zonder schuldgevoel, maar waarbij we toch op het lichaam letten en zelfs nog kunnen afvallen ook! Klinkt deze balans jou ideaal in de oren, dan is deze winter jouw moment om deel te nemen aan onze XMAS BATTLE.

De XMAS BATTLE houdt in dat je 3 maanden intensief met ons aan de slag gaat om er gezond en fit bij te lopen deze winter. Fris en fruitig het nieuwe jaar starten zullen we maar zeggen! Eind februari stopt het programma.
Met dit aanbod hebben we een mix gemaakt van groepstrainingen met 1-op-1 coaching over voeding, leefstijl en beweging. Een maatwerkprogramma waarin toch de groepsmotivatie terug komt.

Wat krijg je concreet?

  • Intakegesprek
  • 2 keer per week small group training (vrije keuze uit ons aanbod)
  • Om de week personal coaching (inclusief meetmomenten)
  • 1 gratis bidon

Kosten?
Je betaalt eenmalig een bedrag van €490,-
Hiermee krijg je een korting van meer dan €150,- op ons normale aanbod. Wat een kans!

Locatie en trainingstijden
XMAS BATTLE vindt plaats bij ons in de vitaliteitsclub (Sweelinckstraat 13, Oss). Voor de personal coaching momenten wordt met 1 van onze coaches per sessie een datum ingepland. De small group trainingen volgen volgens ons reguliere rooster.

Deelnemers
Er is plek voor SLECHTS 8 DEELNEMERS. Schrijf je dus op tijd in, want VOL=VOL. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 3 december 2021.

Inschrijven
Inschrijven kan door direct contact met ons op te nemen via +31 (0)6 81 98 03 86, mailen naar info@mouvement.nl, het contactformulier in te vullen of een privé bericht op een van onze social media kanalen te sturen (Facebook/Instagram/LinkedIn).

Dus…
Wil jij genieten tijdens de kerst, maar wel op gewicht blijven? De nodige kilo’s met de start van 2022 kwijt zijn? Meld je dan nu aan voor ons unieke en tijdelijke programma XMAS BATTLE.

XMAS BATTLE iets voor jou? Neem dan contact op!

Vul hier uw zoekopdracht in