Veelgestelde

vragen

Lidmaatschap

Wij zijn een jonge en energieke vitaliteitsclub waar de focus sterk ligt op persoonlijke aandacht. Dat is onze kracht en kwaliteit. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel. We werken dan ook veelal met maatwerk, of het nu gaat om personal training, small group training of het begeleiden van personeel op de werkvloer. We zijn bovendien een kleinschalige club waardoor de sfeer gemoedelijk is en we het laagdrempelig houden voor je om bij ons naar binnen te stappen.   

Lid worden kun je door direct te bellen met ons via +31 (0)6 81 98 03 86. Natuurlijk kun je ons ook gewoon een bericht sturen via WhatssApp. Je kunt bovendien contact met ons opnemen via een email naar info@mouvement.nl. Daarnaast zijn we te bereiken via onze social media kanalen op Instagram, Facebook, LinkedIn en TikTok. Voor personal training en onze Mouves plannen we eerst een intakegesprek in waarna we samen bepalen welk abonnement het beste bij jou past. Het intakegesprek vindt normaliter bij ons in de club plaats, maar kan zelfs telefonisch plaatsvinden. Voor small group training kun je direct lid worden, maar je mag natuurlijk ook eerst een proefles volgen. It’s up to you!

Neem een handdoekje mee, sportkleding, sportschoenen en wat te drinken. Een MOUVEMENT bidon krijg je overigens van ons als je lid wordt. Verder hebben we voldoende kluisjes voor je tas en waardevolle spullen.

Zodra je je bij ons hebt ingeschreven als lid, ontvangt je automatisch een email waarmee je je account kunt aanmaken. Daarnaast bevat de email een link om de app te downloaden. Dit volgt in principe allemaal vanzelf. Kom je er niet uit, dan staan wij voor je klaar om te helpen!

Bij MOUVEMENT hebben we ervoor gekozen om onze cursisten niet vrij te laten sporten. Dit doen we omdat alles bij ons onder begeleiding plaatsvindt en dat is tevens ook de kracht van onze club.

Al onze small group trainingen zijn beschikbaar voor kinderen vanaf 16 jaar. Personal training is al mogelijk voor kinderen vanaf 12 jaar.

We maken in de basis gebruik van automatische incasso als betaalmethode (via Mollie). Op de 18e van elke maand wordt het bedrag geïncasseerd voor de volgende maand. Een andere betaalmogelijkheid is maandelijkse overschrijving via factuur. Ook hier wordt er vooruit betaald voor de maand erop.

Wij werken uitsluitend met abonnementen van 3 maanden of langer. Daarmee brengen we de kosten per maand in rekening.

Bij vragen en/of opmerkingen kun je op werkdagen tussen 09.00-18.00u rechtstreeks bellen naar +31 (0)6 81 98 03 86. Je kunt te allen tijde een email sturen naar info@mouvement.nl. Wij streven ernaar deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Personal training

Tijdens een intakegesprek verzamelen we informatie over jouw wensen, mogelijkheden en jouw persoonlijke doelen. Deze informatie verwerken we vervolgens in onze maatwerk personal training. We streven ernaar om jou doelgerichte, efficiënte en gevarieerde personal training sessies aan te bieden.

Je kunt een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen op onze website: https://www.mouvement.nl/advies/

Daarnaast kun je ons ook telefonisch bereiken of een bericht sturen via de app op het volgende nummer: +31 (0)6 81 98 03 86. Via onze social media kanalen kun je ook gerust een berichtje sturen, waarna wij jou kunnen inplannen in onze agenda. Je bent bovendien van harte welkom om tijdens onze openingstijden langs te komen en rechtstreeks een intakegesprek te plannen met een van onze collega’s.

Een intakegesprek duurt maximaal 60 minuten. Je hoeft overigens geen sportkleding aan te doen. We hebben enkel een gesprek en er wordt nog niet gesport dan.

Voor personal training zijn er geen vaste tijden. Dit wordt bepaald op basis van jouw beschikbaarheid en die van de coach. Dat is juist het fijne ervan. We zijn super flexibel!

Vanaf 12 jaar kun je bij ons al personal training volgen.

Bij MOUVEMENT bieden we proeflessen aan. Echter, tijdens een proefles wordt er enkel stilgestaan bij het trainingsaspect, omdat het meer tijd vergt om op de leefstijl en voeding in te gaan. Met een proefles is het dus vooral sfeer proeven bij ons in de club en onze manier van werken. Voor een proefles personal training gelden eenmalige kosten van €59.90.

In onze club hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. Bij onze personal training zorgen we ervoor dat je een coach krijgt toegewezen die het beste aansluit bij jouw doelen en persoonlijke wensen. Met de juiste klik tussen jou en de coach bereik je het meest. Mocht je coach echter ziek zijn of met vakantie gaan, dan zorgen we voor een vervanger, uiteraard na jouw goedkeuring.

Voor personal training maak je onderling afspraken met je coach via WhatsApp of face to face. Telefonisch of via WhatsApp kun je afmelden voor een sessie indien noodzakelijk. Let op, doe dit wel 24u tevoren, anders zijn wij genoodzaakt de sessie in rekening te brengen. De enige uitzondering hierop is wanneer je ziek wordt. In dat geval moet je vóór 8 uur ‘s ochtends je afspraak verzetten met je coach.

Small group training

Vanaf 16 jaar kun je deelnemen aan al onze small group trainingen.

Op onze website hebben we een rooster voor de small group trainingen. Je kunt het vinden onderaan op de volgende pagina: MOUVEMENT | Small group training | Werken aan jouw doel in groepsverband

Ook in het weekend bieden we small group trainingen aan. Met personal training hebben we de flexibiliteit om sessies te plannen tijdens het weekend, mits de coach daarmee akkoord gaat.

Bij MOUVEMENT bieden we proeflessen aan. Voor de small group training kunnen geïnteresseerden contact met ons opnemen voor één of enkele proeflessen. Per type groepstraining is één proefles toegestaan, zodat je verschillende sporten binnen onze club kunt uitproberen. Er zijn geen kosten verbonden aan de proeflessen voor small group training.

Je hebt de mogelijkheid om zowel met een bestaande groep te trainen als je eigen groep samen te stellen. Deze groep dient echter minimaal 8 personen te bevatten.

Voor een small group training kun je je aanmelden via de MOUVEMENT app, rechtstreeks via het rooster. Als je je aanmeldt, schrijft het systeem automatisch een credit van je account af. Aanmelden is mogelijk tot 1 uur voor aanvang van de training. Afmelden kan tot 4 uur voor aanvang. Dan krijg je je credit automatisch teruggestort op je account.

Faciliteiten

Onze club is gemakkelijk bereikbaar. We zijn gevestigd op een centrale locatie in Oss met goede bereikbaarheid per auto (5 min. van de snelweg), openbaar vervoer (1 min. van het station) of zelfs met de fiets voor de lokale sporter.

Er is voldoende parkeergelegenheid direct rondom de club. Parkeren is gratis.

Ons club is voorzien van voldoende ruime kluisjes.

Ons club is voorzien van een kleedkamer en een doucheruimte die volledig voorzien is van heerlijke Rituals spullen.

In de club is geen airconditioning aanwezig. Ons pand is echter zo goed geïsoleerd dat het zowel in de zomer als in de winter comfortabel is. Bovendien beschikken we over grote roldeuren, waardoor we de temperatuur in het pand vrij gemakkelijk kunnen reguleren.

Wij bieden verschillende workshops aan. De workshops zijn af te stemmen op jouw agenda. Neem eens een kijkje op https://www.mouvement.nl/aanbod/workshops/. Daarnaast organiseren wij eens in de tijd een evenement zoals een ‘member day’.

De club is absoluut vrouwvriendelijk. We streven ernaar een veilige omgeving te creëren waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. We voorzien ook in sanitaire voorzieningen voor dames, zoals maandverband en andere producten die vrouwen nodig hebben, evenals haarstiekjes.

De club beschikt over een gelijkvloerse indeling en de ingangen zijn breed genoeg voor rolstoelgebruikers, zodat ze zelfs vanuit een rolstoel kunnen sporten en gebruik kunnen maken van onze andere diensten zoals fysiotherapie. Bovendien hebben we invalideparkeerplaatsen recht voor onze deur.

Je kunt onze merchandise bestellen via de MOUVEMENT app waarna je deze in de club kunt komen ophalen. Ook kun je een bericht sturen via onze social media kanalen om je interesse in onze merchandise kenbaar te maken.

Natuurlijk ben je ook direct van harte welkom om langs te komen in onze club. Dit is de gemakkelijkste en meest prettige manier, omdat je ter plaatse merchandise kunt uitzoeken/passen en onze collega’s je hierbij kunnen helpen.

We bieden ook artikelen aan voor kinderen. Vooral voor de kleintjes hebben we babyshirtjes in de maten 0 tot 2 jaar. Daarnaast hebben we reguliere shirts, waarbij maat S de kleinste maat is. Deze zou geschikt kunnenn zijn voor kinderen vanaf 12 jaar. Verder hebben we gave petten, mutsen en sporttassen. Ook geschikt voor de kids!

We bieden vitaminen en mineralen aan, evenals verschillende soorten eiwitrepen, sportdrankjes en eiwitdrankjes/shakes. We genieten een officiële samenwerking met XXL Nutrition. Dat is onze leverancier.

Er is een bar waar we koffie, thee en allerlei sportdranken verkopen. Natuurlijk ligt er ook elke dag vers fruit klaar wat je daarentegen gratis kunt pakken. Jumbo is onze sponsor!

Korting

Zorg jij ervoor dat een vriend(in), kennis, familielid, collega, teamgenoot of je partner zich ook aanmeldt bij MOUVEMENT terwijl jouw traject loopt, dan krijg jij de maand erop 5% korting.

Vul hier uw zoekopdracht in