Zaterdag 16 september: MOUVEMENT SPEED DATE

Huh? Wat?! Gaan we daten bij MOUVEMENT?

Nou niet met elkaar, maar wel met al onze small group trainingen. Op zaterdag 16 september kun je namelijk op een snelle manier sfeerproeven van alle trainingen die wij te bieden hebben, inclusief 2 gloednieuwe: Pole fitness en pilates!

Sport daten dus!

In sessies van 25 minuten per sport kun je op een laagdrempelige en toch inhoudelijke manier kennis maken met de verschillende mogelijkheden bij ons. Zo kun je van de ene sport rechtstreeks door in de andere. Lekker speed daten met de sport dus! Even na een sessie rusten kan natuurlijk ook. Daarvoor is er ruimte aan onze gloednieuwe bar voor een shakie, koffietje of heerlijke mocktail.

Verder is er deze dag live muziek, een DJ, kun je lekker loungen binnen en buiten, zijn er winacties en zullen er gave clinics gehouden worden. Om 10.00 uur kun je deelnamen aan een powerlift clinic van niemand minder dan Coco Michelle de Jong (tweevoudig Nederlands kampioene powerliften) en om 11.00 uur kun je een HYROX clinic volgen gegeven door Anne Stellaard (3e op het WK HYROX).

Het wordt één groot sportief feest!

Meedoen?

Je kunt je plekje bij de verschillende small group trainingen of clinics veilig stellen door even te appen/bellen naar 0681980386, een bericht te sturen op social media of te mailen naar info@mouvement.nl. Per training is er plek voor max. 10 deelnemers.
Het rooster inclusief starttijden staat hieronder, zodat je precies aan kan geven aan welke trainingen je wilt deelnemen.

Die dag spontaan langskomen en meedoen mag natuurlijk ook, maar de beschikbaarheid in de groep is dan niet gegarandeerd.

Wil/kun je niet mee sporten, maar wil je wel de uitbreiding van onze club bewonderen? Kom vooral langs!

Let’s make it the best start of your sports season!

Sportief speed daten? Be there op zaterdag 16 september!

Vul hier uw zoekopdracht in