Bekijk hier

de resultaten

Wij zijn ontzettend trots op onze Mouvers. Mede dankzij hun inzet, discipline en doorzettingsvermogen hebben we samen prachtige resultaten weten te behalen. Deze delen we graag met jou en de rest van de wereld.

Jij kan de volgende zijn die op deze pagina terecht komt met jouw succesvolle, inspirerende en vooral ook blijvende resultaat!

Reviews. Zij gingen jou voor!

Carlijn Martens
Carlijn Martens
14/03/2024

Afgelopen maanden superfijn getraind met Yasmine. Trainingen zijn afwisselend, uitdagend en altijd gezellig. Er wordt goed rekening gehouden met wat je kan en wat je persoonlijke wensen zijn. Mega aanrader!

Nico van Mourik
Nico van Mourik
14/03/2024

Prima sportschool. Goede persoonlijke begeleiding. Veel innovatieve nieuwe dingen.

kim van den berk
kim van den berk
11/03/2024

Een club met enthousiaste trainers die jou naar een hoger niveau helpen. Goede begeleiding naar realistische doelen. No nonsens sfeer, iedereen is welkom.

Stijn van Doorn
Stijn van Doorn
11/03/2024

Superclub met top coaches en fijne trainingen!💪

Nikki van Uden
Nikki van Uden
29/02/2024

Hele leuke, jonge en energieke vitaliteitsclub. MOUVEMENT biedt een totaalondersteuning als het gaat om sport én gezondheid. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan bewegen, maar ook aan leefstijl coaching en advies op het gebied van voeding. Super leuk om op de website te zien wat voor mooie resultaten de Mouvers hebben behaald!

Sven Platenburg
Sven Platenburg
29/02/2024

Als je een plek nodig hebt die je een schop onder je kont geeft en ervoor zorgt dat jij samen met je trainer aan de slag gaat met jezelf. Dan heb je hem gevonden. Ik ken Daniël als een gemotiveerde trainer/sporter. Hij zal er alles aan doen om samen met jou je doel te bereiken. Als je zelf maar genoeg wilt!

Laura van Dam
Laura van Dam
27/02/2024

Sinds +/- een jaar sport ik wekelijks bij Mouvement. Voor mij is er een perfecte balans tussen formeel en informeel. Veel lachen, maar ondertussen hard trainen!

Jolanda Rovers
Jolanda Rovers
26/02/2024

Ik vind de trainingen goed en leuk Heb ook goede begeleiding gehad

Miki Van Vugt
Miki Van Vugt
23/02/2024

Ik heb getrained met Yasmine en heb hier heel veel plezier in gehad. Ze heeft me geholpen single cable machine uit te spelen en heel veel PR’s te behalen. ben gekomen als een zwak iemand door mn ziek zijn en ga weg met veel kracht door de fijne lessen<3

Esmée van den Bogaart
Esmée van den Bogaart
23/02/2024

Fijne trainingen gehad van Yasmine!

Vul hier uw zoekopdracht in