Gezond zwanger zijn en in kilo’s geen verschil merken

Het lijkt ongeloofwaardig, maar het is toch echt zo: Rachella (27 jaar) is al 6 maanden gezond en verantwoord zwanger, maar is nauwelijks aangekomen. Hoe is dit te verklaren?

Rachella stapte bij ons binnen voor personal training op 23-03-2021. Ze wilde aan zichzelf werken: Afvallen, strakker in haar vel zitten en fitter zijn. Op hetzelfde moment als de start raakte Rachella zwanger. We zijn toen op een verantwoorde manier met haar aan de slag gegaan. Uiteraard hebben we het hoofddoel direct bijgesteld: Niet meer per se willen afvallen, maar wel een stuk fitter worden om de zwangerschap goed en gezonder te doorlopen.

Met succes is dit gebeurd. Rachella kwam uiteraard aan doordat haar baby hartstikke goed groeit. Echter, zij raakte overtollig vet kwijt door het sporten (2x per week) en het beter op haar voeding letten. Niet alleen zij profiteerde hier dus van, maar het is tevens goed voor de ontwikkeling van haar baby’tje. De groei van de baby vs. het verliezen van overtollig vet hield het lichaamsgewicht in stand. Een opmerkelijk verschijnsel, aangezien de meeste vrouwen vele kilo’s aankomen. Zie hier de prachtige ontwikkeling die Rachella heeft doorgemaakt:

  • Start (23-03-2021): 81,70 kg en 0 maanden zwanger.
  • Stand (20-09-2021): 83,95 kg en 6 maanden zwanger.

Kortom, Rachella is in 6 maanden tijd slechts 2,25 kg aangekomen. Ze is een stuk fitter, gezonder gaan leven en heeft een prachtige baby op komst. Ze zit bovenal lekkerder in haar vel! 

Rachella, je mag ontzettend trots zijn op jezelf. Als aanstaande moeder ben jij op verantwoorde wijze aan jezelf gaan werken met onze ondersteuning. Vele zwangere vrouwen kunnen een voorbeeld aan jou nemen om op deze manier voor optimale fitheid te zorgen tijdens de zwangerschap en daarna. Onze dankbaarheid is groot. Het is nu tijd voor een periode van rust. Take care en we zien elkaar over een poosje weer!

Wat Rachella zelf over ons zegt:

“Ik heb de personal training bij MOUVEMENT als heel erg fijn ervaren, zelfs tijdens mijn verdere fase in mijn zwangerschap. Vrij kort nadat ik begon met sporten kwam ik erachter dat ik zwanger ben. Mijn doel veranderde toen natuurlijk en dit was vooral fitter worden tijdens de zwangerschap. Hierbij heeft MOUVEMENT mij erg goed bijgestaan met aangepaste oefeningen, maar nog steeds pittige trainingen. Ik vind het ook erg fijn dat er zo meegedacht wordt in oplossingen en we op een veilige en fijne manier kunnen blijven trainen. Op dit moment, in het derde trimester van mijn zwangerschap, voel ik me eigenlijk fitter dan ooit. Ik kreeg door mijn lichaam, wat natuurlijk verandert, wat meer last van mijn nek en schouders en door op bepaalde spiergroepen te focussen gaat ook dit nu goed en heb ik hier eigenlijk geen last meer van. Ik ben blij met de personal training en zou het een ieder adviseren die zwanger is.”

Wil jij tijdens of na de zwangerschap aan jouw fitheid werken? Met een nieuwe, gezonde leefstijl door het leven? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Rachella een blijvend topresultaat neer!

Vul hier uw zoekopdracht in