Powervrouw Patricia

Patricia volgt sinds 01-05-2019 het personal training pakket, genaamd de Gymer. Daarnaast krijgt Patricia wekelijks tips en bijsturing op het gebied van haar voeding. We zijn 5 maanden verder en we zijn super trots op haar resultaat:

  • Start (01-05-2019): 39,71% vet op 84,6 kg (gewicht), omtrek totaal: 612,6 cm, waarvan omtrek taille 84,6 cm, heupen 99,4 cm en benen 71,9 cm.
  • Stand (10-10-2019): 25,54% vet op 69,0 kg (gewicht), omtrek totaal: 542,1 cm, waarvan omtrek taille 71,1 cm, heupen 88,1 cm en benen 62,0 cm.

Kortom, Patricia is in 5 maanden tijd 14,26% vet verloren, 15,6 kg afgevallen en op haar hele lichaam 70,5 cm in omtrek kwijt! Bovendien heeft ze een gezonde leefstijl gecreëerd waarbij ze structuur heeft in haar voeding en lichaamsbeweging en toch kan genieten van alle leuke bezigheden zonder een schuldgevoel te hebben!

Wat Patricia zelf over ons zegt:

“Een zeer lange tijd kampte ik al met overgewicht. Begin dit jaar besloot ik mijn strijd tegen de kilo’s weer aan te gaan. Ik viel wel wat af maar ik behaalde niet het resultaat dat ik graag wilde. Ik wilde ook meer uit mijzelf halen m.b.t. food, mind en sport, maar ik wist ook dat ik daar hulp bij nodig had”.

“Ik volgde MOUVEMENT al een bepaalde tijd op social media en het concept sprak mij erg aan waarop ik besloot een afspraak te maken. Het klikte meteen, voelde me er erg prettig en vertrouwd bij en koos voor Personal Training. De trainingen zijn erg goed en dagen me uit om elke keer weer beter te willen presteren. Alsook de metingen, waarbij de doelen scherp worden gesteld om zo niet de focus te verliezen, maar mij juist blijven triggeren om mijn doel te behalen. De resultaten zijn er dan ook naar waar ik erg trots op ben! Ik voel me fitter en zit veel beter in mijn vel”.

“Ik train met ontzettend veel plezier bij MOUVEMENT en ik blijf zeker nog door trainen. Ik ben al erg tevreden, maar ik ben er nog niet.
De kennis, bewustwording en alles wat ik leer neem ik elke dag weer met me mee“.

Wil jij de Gymer volgen? Is personal training iets voor jou? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Patricia een blijvend topresultaat neer!

Vul hier uw zoekopdracht in