Knap staaltje teamwork: Nadia & hulphond Hope

Normaalgesproken beginnen onze resultaten met de cijfertjes en daarna laten we de cursist aan het woord. Maar soms doen de cijfers er niet toe en gaat een cursist met andere redenen bij ons aan de slag. Zo ook Nadia…

Nadia (22 jaar) is in maart bij ons gestart met personal training vanuit de Gemeente Oss. Nadia wilde graag haar grenzen leren verleggen. Daarnaast wilde ze fitter worden en aan haar blessures werken.
Nadia heeft een hulphond, genaamd Hope. Hope is altijd aan haar zijde, dus de vraag die wij kregen was: Mag hulphond Hope aanwezig zijn tijdens de personal training sessies bij ons in de club? Uiteraard! En zo gingen we aan de slag. Nadia, Hope en coach Lieke.

Door Hope kan Nadia op haar gemak werken aan zichzelf. Hij geeft haar vertrouwen en rust. Hierdoor kan Nadia op het moment van sporten op zichzelf focussen en aan haar persoonlijke doelen werken.

Inmiddels zijn we 6 maanden verder en heeft Nadia al flinke stappen gezet. Ze stapt steeds meer uit haar comfortzone, verlegt haar mentale en fysieke grenzen en is inmiddels zo goed als blessurevrij.
Hope is een echte hond van de club geworden. De andere leden en coaches stralen als ze weer samen binnenkomen. Echter, Hope is dan aan het werk, dus aaien zit er op dat moment even niet in. Tot het uur voorbij is. Dan mag het hesje af en kan Hope beginnen aan zijn dolle 5 minuten en is het knuffeltijd. Toch wel het hoogtepunt van de week!

We delen dit verhaal graag, omdat het een bijzonder mooi gebeuren is wat hier tweemaal per week plaats vindt. We zien de mentale groei van Nadia, het vertrouwen dat ze vanuit de club krijgt en Hope die Nadia volledig op haar gemak laat voelen. Een mooi staaltje teamwork, week in, week uit.

Nadia aan het woord: 

“Ik ben bij MOUVEMENT terechtgekomen via de gemeente met als doel mijn grenzen te verleggen en daarnaast mijn lichamelijke klachten te verminderen. Voor mij was het een enorm grote stap om te gaan sporten. Dankzij MOUVEMENT, mijn coach en het feit dat er enorm veel rekening gehouden wordt met mij en mijn hulphond, heb ik deze stap toch kunnen en durven zetten. Ik voel me op mijn plek in de club en kan zo aan mijn doelen werken. Vanwege mijn eigen positieve ervaring zou ik de club zeker aanbevelen bij anderen die aan persoonlijke uitdagingen willen werken.”

We zijn ontzettend trots op je Nadia en uiteraard ook op Hope!

Wil jij aan je (mentale) gezondheid werken? Is persoonlijke ondersteuning iets voor jou en heb je bijzondere omstandigheden om rekening mee te houden? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Nadia een blijvend topresultaat neer!

Vul hier uw zoekopdracht in