Sporten voor de hoofdrol in een theaterproductie

Normaalgesproken beginnen onze resultaten met de cijfertjes en daarna laten we de cursist aan het woord. In dit geval draaien we het om. Onze cursist Maurice (43 jaar, 2x per week personal training volgend) heeft een uniek verhaal op papier gezet. Neem even de tijd en lees hieronder zijn ervaring over zijn veranderende leefstijl bij ons.

Maurice aan het woord: 

“Er zijn zoveel mensen die sporten zo mooi vinden en het prachtig vinden om zichzelf uit te dagen, maar er zijn ook mensen die dat niet vinden. Ik behoor tot die laatste club mensen. Ik zag er enorm tegenop om te gaan sporten, maar ik moest wel. Ik had een hoofdrol in een prachtige theaterproductie, waarvoor ik moest werken aan mijn uithoudingsvermogen en mijn conditie. Met name de buik- en rugspieren zijn belangrijk voor een goede ademhaling en vormen een stevig fundament voor het zingen. Ik kon niet meer terug. Met redelijk wat tegenzin ging ik naar MOUVEMENT. De eerste keer dat ik daar over de drempel stapte was lastig en ik had er weinig zin in.

Al vrij snel kon ik aan de slag en kreeg ik twee coaches toegewezen. Het ging niet alleen maar om het sporten, maar ook om mijn eetpatroon. Ook dat heb ik aan moeten passen. De eerste oefeningen waren lastig, maar door de vakkundige en vooral fijne en veilige begeleiding van twee topcoaches kreeg ik steeds meer voor elkaar. Sommige oefeningen lukt een derde keer wel, het gewicht kon zwaarder en ik leek vooruit te gaan. Maar wat nog mooier was, is dat ik me buiten de coaching in het dagelijks leven vitaler ging voelen.
Ik heb mijn voedingspatroon veranderd en dat ging eigenlijk heel relaxed. Ik eet meer producten die ik ook lekker vind en voor veel meer energie zorgen en ik hoef daar niet meer over na te denken. Mijn huidige ontbijt van kwark, appel, blauwe bes, noten en granola is eigenlijk veel lekkerder dan de snelle bruine boterham met kaas en het kost me geen enkele moeite meer. Ook alle zoetigheden zijn lekkerder geworden. Ik eet het minder, heb er minder behoefte aan en als ik het wel een keer neem, geniet ik er veel meer van!

Maar nog mooier, waarvoor ik kwam is gelukt. Ik presteer beter op het podium: Ik kan het urenlang volhouden, mijn stem heeft een stevig fundament door de getrainde buik- en rugspieren en ik ben veel minder moe en geniet met volle teugen als ik mag zingen en theater mag maken.

Bovenal ben ik vitaler geworden. Ik heb meer energie en kan meer dingen aan in het dagelijks leven. Het is een open deur, maar het is wel een open deur die waar is. Dat komt vooral door de coaches. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik zover ben gekomen. Zij dagen me uit, maar bieden vooral ook veiligheid en zorgen dat het allemaal haalbaar is. Stap voor stap helpen ze je om het leven iets aangenamer te maken. Het is helemaal geen ‘geforceerd gebeuren’ met een rigoureuze verandering in je levenspatroon. Het is een gezamenlijk zoeken naar een meer vitale en prettige manier van leven. En zonder dat je het door hebt, zorgen deze coaches dat je bij de andere club mensen gaat horen. De club die sporten toch best mooi vindt en zichzelf wil uitdagen om meer uit het leven te halen en te genieten. Ik ging sporten voor de muziek, maar het is dankzij de coaches meer geworden. Door MOUVEMENT zit er nu meer muziek in mijn leven.

 

Nog even de cijfertjes:

Maurice is in 6 maanden tijd  7,0% vet verloren, hij heeft slechts 0,40 kg spiermassa ingeleverd en zijn lichaamsvocht is met 4% toegenomen! Daarnaast is hij fysiek een stuk sterker geworden, is zijn uithoudingsvermogen toegenomen en zit hij lekker in zijn vel.

We zijn ontzettend trots op je Maurice en danken jou voor de prachtige woorden!

Wil jij een gezonde leefstijl creëren? Is persoonlijke ondersteuning iets voor jou? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Maurice een blijvend topresultaat neer!

Vul hier uw zoekopdracht in