De mega transformatie van MMA atleet Martin Kip

Martin Kip (26 jaar), de vechtsportman in hart en nieren, volgt sinds september 2021 de Mouve ‘Builder’ bij ons. Martin was duidelijk over zijn doel: “Ik wil wedstrijdfit zijn, afgetraind en oersterk!”. Daarnaast wilde hij zijn ellenboog versterken, omdat hij daar al lange tijd een blessure aan had.

Inmiddels zijn we 10 maanden verder en heeft Martin een mega transformatie ondergaan. Deze topsporter weet wat presteren is:

  • Start (13-09-2021): 115,70 kg met 19,8% vet, 89,20 kg spiermassa en metabolisch 20 jaar oud. Zijn schouderomtrek is 129,7 cm, borst 115,4 cm, taille 95,7 cm en heupen 101,0 cm.
  • Stand (01-07-2022): 110,30 kg met 13,0% vet, 93,15 kg spiermassa en metabolisch 12 jaar oud. Zijn schouderomtrek is 133,9 cm, borst 118,5 cm, taille 92,2 cm en heupen 96,5 cm.

Kortom, Martin is in 10 maanden tijd 6,8% vet verloren, 3,95 kg aan spiermassa aangekomen en metabolisch 8 jaar jonger geworden. Daarnaast is zijn gehele fysiek veranderd: Op de schouders en borst is hij veel breder geworden en op de taille en heupen juist minder. Hij heeft geen last meer van zijn ellenboogblessure en heeft bovendien afgelopen weekend een MMA wedstrijd gewonnen!

Wat Martin zelf over ons zegt:

“Ik ben bij MOUVEMENT terecht gekomen omdat ik graag wilde afvallen maar ook spiermassa wilde opbouwen. Vanwege het feit dat ik aan verschillende vechtsporten doe wilde ik explosiever en oersterk worden omdat ik het vaak tegen andere grote jongens moet opnemen.

Ik begon tijdens de lockdown waarin ik toch struggelde met het onderhouden van mijn lichaam. Bij MOUVEMENT heb ik o.a. een maatwerk krachtschema gekregen waarin voor mij ‘full-body workouts’ centraal werden gezet. Qua voeding werd mij duidelijk dat ik veel meer vitaminen en eiwitten binnen moest gaan krijgen om uiteindelijk te kunnen groeien.

MOUVEMENT heeft mij binnen een jaar tijd enorm veel sterker gemaakt en mij geholpen om iedere meting weer dichter tot mijn doel te komen. Met mijn coach kan ik goed sparren over de manier wanneer en hoe ik train en of ik wel goed blijf zitten met mijn voeding. Tenslotte veranderde mijn lichaam flink en dus ook de behoefte van mijn lichaam.
Ik zit lekkerder in mijn vel wanneer ik mijzelf zie in de spiegel en het werkt als een verslaving om mijzelf als persoon te zien ontwikkelen en groeien!

Mijn ervaring met de club is dat deze zeer toegankelijk is voor iedereen en dat je een zetje krijgt om getriggerd te blijven je doel te behalen. Het is echt het coachen van je leefstijl op maat en daar zijn ze bij MOUVEMENT gespecialiseerd in!

Wanneer je graag iets wilt doen aan je lichaam en vitaliteit maar het ontzettend moeilijk vind om de juiste informatie te vinden of om op eigen houtje aan de slag te gaan in een sportschool, of wanneer je juist wel een duidelijk doel voor ogen hebt en daarbij een professional wilt inschakelen die met jou je doelen gaat bereiken. Dan ben je bij MOUVEMENT aan het juiste adres!

Het is zeer motiverend om te werken met mensen die gelukkig worden van jouw successen, en om te zien hoe iedereen om je heen hard werkt om hun doelen te behalen. Over een jaar ben je mij dankbaar.

We zijn ontzettend trots op je Martin. Now, go get the next one in the ring you beast!

Wil jij een gezonde leefstijl creëren? Op een verantwoorde manier afslanken en sterker worden? Is persoonlijke ondersteuning iets voor jou? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Martin een blijvend topresultaat neer!

Vul hier uw zoekopdracht in