Marloes shinet weer helemaal!

Marloes (25 jaar) volgt sinds maart dit jaar 1x per week personal training bij ons in combinatie met bootybuilding. De doelen van Marloes: 62-64 kg wegen, strakkere benen en billen, een beter voedingspatroon en weer met trots naar zichzelf durven kijken in de spiegel.

Inmiddels zijn we iets meer dan een half jaar verder en heeft Marloes topresultaten neergezet. Ze spreken voor zich:

  • Start (01-03-2022): 70,75 kg met 32,8% vet, metabolische leeftijd van 36 en een totale omtrek van 588,0 cm waarvan 85,0 cm taille, 93,5 cm heupen, 29,5 cm armen en 74,3 cm benen.
  • Stand (10-09-2022): 62,50 kg met 21,9% vet, metabolische leeftijd van 21 en een totale omtrek van 516,2 cm waarvan 68,1 cm taille, 84,0 cm heupen, 24,4 cm armen en 56,5 cm benen.

Kortom, Marloes is in 6 maanden 8,25 kg afgevallen, 10,9% vet verloren, metabolisch 15 jaar jonger geworden en 71,8 cm in totale omtrek kwijt, waarvan 16,9 cm op de taille, 9,5 cm op de heupen, 5,1 cm op de armen en 17,8 cm op de benen. Ze heeft een stabiel voedingspatroon ontwikkeld en kan vol zelfvertrouwen weer naar zichzelf kijken in de spiegel! 

Wat Marloes zelf over ons zegt:

“Ik ben bij MOUVEMENT begonnen, omdat ik bij een vriendin van mij zag hoe veel ze was afgevallen. Ik heb haar gevraagd naar haar ervaring en die was ontzettend positief.

Ik zat al een aantal maanden niet lekker in mijn vel. Ik had erg veel moeite met het behouden van een gezonde leefstijl, waardoor mijn voedingspatroon regelmatig veranderde. Ik zag dat ik overgewicht had, maar wist ook dat ik niet zelf naar de sportschool zou gaan. Toen ik mijzelf echt niet meer met trots in de spiegel kon aankijken, heb ik aan de bel getrokken. Personal training was dan ook voor mij de ultieme oplossing.

De personal training bij MOUVEMENT is echt super. Ik heb geleerd dat sporten niet per se een ‘straf’ is, maar je het ook echt leuk kan hebben. Mijn coach heeft mij aan het werk gezet in de gym, maar ook zeker thuis. Ik heb veel adviezen gekregen over wat ik kon/mag eten en drinken en wat het effect is van verschillende keuzes binnen mijn voedingspatroon. Daarnaast leerde mijn coach mij dat ik niet per se op dieet moest, maar bewuste keuzes moest maken wat betreft mijn maaltijden. Verder heeft mijn coach de angst voor het ‘alleen naar de gym gaan’ afgenomen, omdat ik nu weet hoe ik bepaalde oefeningen moet uitvoeren. MOUVEMENT zorgde voor mijn algehele welbevinden, en daar hoort ook persoonlijk contact bij. Al met al ben ik dus enorm positief.

Ik kan weer met trots in de spiegel kijken en blij zijn met mijn figuur. Ook weet ik nu wat past in mijn voedingspatroon, wat weer zorgt voor een gezonder(e) leefstijl. Ik ben energieker geworden en vind sporten leuk!

Voor mensen die twijfelen om zich aan te melden, zou ik willen adviseren om tóch die stap te durven zetten voor een intakegesprek.”

We zijn super trots op je Marloes. Je bent een voorbeeld voor velen!

Wil jij een gezonde leefstijl creëren? Op een verantwoorde manier afvallen en dit vasthouden? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Marloes een blijvend topresultaat neer!

Vul hier uw zoekopdracht in