Marjolein: 11,3 kg lichter en bourgondische leefstijl in balans

Marjolein (25 jaar) volgt sinds eind mei 2023 personal training bij ons in combinatie met small group trainingen. Marjolein kwam met verschillende doelen binnen: Ze wilde allereerst flink afvallen richting de 72 kg en als het even kon zelfs onder de 70. Daarnaast wilde ze van het ‘alles-of-niets gedrag’ af en werken aan balans in haar bourgondische leventje. Zo gezegd, gingen we aan de slag.

Niet geheel zonder slag of stoot heeft Marjolein aan haar leefstijl gewerkt. Ze moest echt leren om een mooie balans te vinden in het leven in plaats van helemaal los te gaan en dan weer ontzettend streng te leven. Na verloop van tijd ging het afvallen gestaag en meer en meer maakte Marjolein een gebalanceerde leefstijl eigen, waarin ze consequent sport, op haar voeding let en ook nog heerlijk van een wijntje geniet met vriendinnen.

We zijn 10 maanden verder en Marjolein heeft prachtige resultaten neergezet:

  • Start (25-05-2023): 81,25 kg met 34,0% vet, 50,90 kg spiermassa, een metabole leeftijd van 39 jaar, een omtrek op de borst van 100,6 cm, op de taille 88,5 cm en op de heupen 93,2 cm.
  • Stand (15-03-2024): 69,95 kg met 25,9% vet, 48,90 kg spiermassa, een metabole leeftijd van 24 jaar, een omtrek op de borst van 86,7 cm, op de taille 74,9 cm en op de heupen 83,1 cm.

Kortom, Marjolein is in 10 maanden tijd 11,30 kg afgevallen, maar liefst 8,1% vet verloren en slechts 2 kg spiermassa, 15 jaar ‘jonger’ geworden en 60 cm in totale omtrek kwijt, waarvan 13,6 cm op de taille. Ze heeft balans gevonden en loopt er stralend bij! 

Wat Marjolein zelf over ons zegt:

“In 2023 begon ik naast de small group trainingen met personal training bij MOUVEMENT. Het doel was afvallen en een balans vinden tussen eten, sporten en genieten van mijn bourgondische leven.

Ik heb de trainingen met Daniël als zeer prettig ervaren en hij heeft mij tijdens het sporten flink weten te motiveren. De personal training heeft tot positieve resultaten op de weegschaal geleid, wat meer zelfvertrouwen geeft!

Ik heb geleerd om af te vallen door een passende leefstijl aan te houden en niet door voedingsmiddelen te verbieden of een koolhydraatarm dieet te volgen.

Ik kan iedereen de personal training bij MOUVEMENT aanraden.”

Wil jij een gezonde leefstijl creëren? Op een verantwoorde manier afvallen en dit vasthouden? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Marjolein een blijvend topresultaat neer!

Vul hier uw zoekopdracht in