Marc: 14,6 kg kwijt en weer terug op het voetbalveld!

Marc (56 jaar) volgt sinds juni 2022 vitaliteit coaching bij ons vanuit zijn werkgever VBI Weurt. Marc had voor zichzelf duidelijke doelen gesteld. Hij wilde aan zijn fitheid werken om weer mee te kunnen met het voetballen en wilde bovendien minimaal 10 kg afvallen.

Inmiddels zijn we 10 maanden verder en hebben we de doelen dubbel en dwars bereikt:

  • Start (01-06-2022): 107,20 kg met 30,4% vet, een metabolische leeftijd van 69, een bloeddruk van 168/89 en een totale omtrek van 561,9 cm waarvan 116,5 cm borst, 107,5 cm taille, 114,2 cm heupen en 67,3 cm bovenbenen.
  • Stand (04-04-2023): 92,60 kg met 26,3% vet, een metabolische leeftijd van 59, een bloeddruk van 135/74 en een totale omtrek van 517,2 cm waarvan 106,3 cm borst, 94,8 cm taille, 103,0 cm heupen en 62,3 cm bovenbenen.

Kortom, Marc is in 10 maanden 14,60 kg afgevallen, 4,1% vet kwijt, 10 jaar ‘jonger’ geworden, een lagere bloeddruk en 44,7 cm in totale omtrek kwijt. Hij heeft bovendien zijn conditie flink verbeterd en kan weer lekker ballen op het veld! 

Wat Marc zelf over ons zegt:

“Ik ben bij MOUVEMENT gekomen nadat de vitaliteitsclub bij ons op het werk (VBI Weurt) activiteiten verzorgde op onze jaarlijkse Veiligheidsdag.
Deze activiteiten waren puur gericht op duurzaam inzetbaarheid van het personeel. Na deze Veiligheidsdag kregen wij te horen dat ze bij de VBI vestiging in Oss persoonlijke sessies hielden die waren gericht op de juiste leefstijl wat betreft voeding en beweging.
Dit leek ons wel wat en daarom zijn wij bij VBI Weurt hier ook mee gestart.

Na de coronatijd was ik veel aangekomen waardoor ik de coaching ben gaan proberen.
Ik schrok van de eerste resultaten. Alles was veel te hoog: gewicht, hartslag, bloeddruk, vetgehalte en geschatte leeftijd. Vorig jaar in mei woog ik 108 kilo en ik had mezelf als doel gesteld om onder de 93 kilo te komen. Ik merkte door de gesprekken met coach Daniël dat hij mij toch op een manier prikkelde waardoor het voor mij een extra motivatie was.

Ik ben dit traject in gegaan door alle extra’s te laten staan: geen koek, snoep en snacks. In het weekend nam ik wel een biertje en een frietje om dan doordeweeks weer rustig aan te doen. Ook ben ik meer gaan bewegen, ik voetbal elke week en fitness daarbij ook 1x per week.
De coaching heeft mij zo ver gebracht dat ik mijn doel om tussen de 90 en 93 kilo te wegen bereikt heb, mijn hartslag en bloeddruk weer normaal zijn en ik mezelf een stuk prettiger voel.

Ik beveel MOUVEMENT zeker bij andere aanbevelen, mede omdat je met de resultaten met de neus op de feiten wordt gedrukt en je door goede coaching toch de goede richting op wordt gestuurd. Als MOUVEMENT niet bij ons op het werk was geweest was ik gewoon op dezelfde voet verder gegaan en had dan nog steeds hetzelfde gewogen. 

MOUVEMENT (Daniël), bedankt voor jullie begeleiding”.

Wil jij een gezonde leefstijl creëren? Op een verantwoorde manier afvallen en dit vasthouden? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Marc een blijvend topresultaat neer!

Vul hier uw zoekopdracht in