Lonneke

Lonneke (34 jaar) volgt sinds 20-08-2018 de Gymer.
Eenmaal per week krijgt Lonneke personal training en er volgen periodieke metingen plaats om haar gewicht, vetpercentage en omtrek te meten. Lonneke wordt tijdens die sessies ook gecoacht en gestuurd op haar voeding en eigen trainingen.
Haar eigen trainingen (2x per week) zijn overigens op maat geschreven door MOUVEMENT. De focus ligt nu nog op vetafname.

Lonneke is vanaf dag 1 ontzettend gemotiveerd aan haar doel gaan werken. Keer op keer heeft zij prachtige meetresultaten neergezet. We zijn nu 4 maanden verder en hebben het volgende al bereikt:

Start (20-08-2018): 36,97% vet op 89,7 kg (gewicht) en 174 cm (lengte), omtrek bovenarm: 32,9 cm, omtrek taille: 90,5 cm en omtrek bovenbeen: 70,8 cm.

Stand (20-12-2018): 27,82% vet op 73,9 kg (gewicht) en 174 cm (lengte), omtrek bovenarm: 30,0 cm, omtrek taille: 75,8 cm en omtrek bovenbeen: 61,4 cm.

Lonneke is dus in 4 maanden 9,15% vet verloren, 15,8 kg afgevallen en op haar hele lichaam 58,3 cm in omtrek kwijt! Bovendien heeft ze nu een veel strakker en gespierder lichaam gekregen. Lonneke kan wat ons betreft vol zelfvertrouwen en met een stralende lach kerst gaan vieren!

Wat Lonneke zelf over ons zegt:

“Ik ben altijd iemand geweest die heeft geschommeld in gewicht, maar ik verloor nooit de kilo’s die ik kwijt wilde raken. Ik had overgewicht en was niet gelukkig met mijn lichaam. In het sporten kon ik geen structuur aangebracht krijgen en het ontbrak mij aan motivatie.

Na de zomervakantie van 2018 was ik er helemaal klaar mee!  Ik besloot om het serieus aan te pakken en heb daarom contact gezocht met MOUVEMENT. Ik voelde me direct op mijn gemak tijdens het intakegesprek met Daniël en we zijn meteen aan de slag gegaan. Het stellen van doelen bij elke meting en de mentale coaching hebben mij veel gebracht. Ik ga iedere week 3 tot 4 keer trainen met veel plezier. Ondanks dat ik al erg tevreden ben blijf ik nog lekker doortrainen bij MOUVEMENT om de laatste kilo’s eraf te krijgen en op gewicht te blijven.

Kortom, ik zou iedereen met de wens om gewicht te verliezen, fitter te worden of een ander voedingspatroon aan te leren, aanraden om contact op te nemen met MOUVEMENT!”

Wil jij de Gymer ook volgen? Wil jij afvallen om jezelf fitter, gezonder en energieker te voelen? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Lonneke een blijvend topresultaat neer!

Vul hier uw zoekopdracht in