Lisa is summer ready!

Lisa (27 jaar) volgt sinds 18-12-2020 personal training bij ons. Lisa wilde een nieuwe leefstijl creëren om beter in haar vel te zitten en zelfverzekerder te worden. Ze wil deze zomer namelijk weer stralen in haar bikini die ze al enige tijd niet meer aan durfde.

Aangezien de sportscholen dicht zijn en Lisa daardoor al een poos zonder schortschool zat, was ze extra gebrand om duidelijke resultaten neer te zetten. In haar resultaten zien we dan ook duidelijk terug dat sporten een uitlaatklep voor haar is:

  • Start (18-12-2020): 73,80 kg met 28,6% vet, een spierkwaliteit van 47, een metabolische leeftijd van 29 jaar en een totale omtrek van 535,6 cm waarvan 70,9 cm taille en 85,6 cm heupen.
  • Stand (04-03-2021): 67,70 kg met 23,8% vet, een spierkwaliteit van 60, een metabolische leeftijd van 19 jaar en een totale omtrek van 511,1 cm waarvan 65,4 cm taille en 80,5 cm heupen.

Kortom, Lisa is in 3,5 maanden tijd maar liefst 4,8% vet verloren, 6,10 kg afgevallen en metabolisch 10 jaar ‘jonger’ geworden! Ze is bovendien al 24,5 cm in omtrek kwijt, met name rond haar taille en heupen met behoud van een goede shape (o.a. billen). Ze zit weer lekker in haar vel en met haar slanke lichaam blaakt ze van het zelfvertrouwen! 

Wat Lisa zelf over ons zegt:

“Sporten is de manier om mijn hoofd leeg te maken. Dit heb ik dan ook minimaal 4 keer per week nodig. Ik heb altijd wel eens nagedacht over personal training, maar ik dacht dat ik genoeg motivatie had en het overbodig zou zijn. Naast mijn behoefte om te sporten begon ik steeds ongezonder te eten door de lockdown. Naast de extra kilo’s had ik ook geen energie meer.

Door de lockdown ben ik er dus toch aan begonnen. Na mijn intake was ik meteen overtuigd! Door de persoonlijke begeleiding van MOUVEMENT kan ik toch blijven sporten en vond ik de motivatie terug om goed voor mezelf te zorgen. Ik ging weer gezond eten.
Na enkele maanden heb ik al een resultaat geboekt waar ik super trots op ben.

Mijn lichtpuntje in deze tijd is MOUVEMENT!

We zijn ontzettend trots op je Lisa. Op naar een mooie zomer in bikini!

Wil jij een gezonde leefstijl creëren? Summer ready worden? Is persoonlijke ondersteuning iets voor jou? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Lisa een blijvend topresultaat neer!

Vul hier uw zoekopdracht in