Kiloknaller Keshia!

Keshia (24 jaar) volgt sinds 22-06-2020 de Burner (6 maanden plan) in combinatie met small group boxercise bij ons. Keshia wilde een nieuwe leefstijl creëren om beter in haar vel te zitten en zelfverzekerder te worden. Afvallen was bijzaak. Corona tijd of niet, Keshia ging maximaal met zichzelf aan de slag.

Doordat Keshia vanaf de start weinig moeite had met haar nieuwe voedingspatroon en trainingsschema, ging het werken aan haar doel haar zeer goed af. Haar resultaten delen we dan ook graag:

  • Start (22-06-2020): 82,20 kg met 34,4% vet, een metabolische leeftijd van 39 jaar en een totale omtrek van 626,3 cm waarvan 91,8 cm taille, 106,9 cm heupen en 65,8 cm benen.
  • Stand (22-12-2020): 69,10 kg met 28,3% vet, een metabolische leeftijd van 27 jaar en een totale omtrek van 551,5 cm waarvan 76,1 cm taille, 91,8 cm heupen en 59,2 cm benen.

Kortom, Keshia is in 6 maanden tijd maar liefst 13,10 kg afgevallen, 6,1% vet verloren en metabolisch 12 jaar ‘jonger’ geworden! Ze is bovendien 74,8 cm in omtrek kwijt, met name rond haar taille en heupen. Ze heeft een leefstijl ontwikkeld die goed bij haar past en die ze dus prima vol kan houden. Hierdoor zit ze lekker in haar vel en met haar slanke lichaam blaakt ze van het zelfvertrouwen!

Wat Keshia zelf over ons zegt:

“Ik heb door de jaren heen al meerdere pogingen gedaan om af te vallen en een betere leefstijl te creëren. Soms lukte dit even, maar het voelde altijd als een dieet. Hierdoor verviel ik altijd in oude patronen en vlogen de kilo’s er weer aan.

Al een tijdje voelde ik mij niet zo fijn in mijn lichaam en had ik een onprettige, ongezonde leefstijl. Ik wist dat ik hier iets mee wilde doen, maar nog niet precies wat. Ik had al verschillende succesverhalen voorbij zien komen op de social media van MOUVEMENT. Dat was de aanleiding om contact op te nemen. Nadat ik mijn vragen had gesteld heb ik de knoop doorgehakt.

Vanaf het eerste moment werd er gekeken naar wie ik ben en wat ik nodig had om mijn doelen te bereiken.

Mijn hoofddoel was om weer een fijne leefstijl te kunnen creëren die vol te houden was. En daarbij was afvallen voor mij een bijzaak omdat ik daar niet teveel op wilde focussen. Echter was dit doel al snel bereikt en had ik met de hulp en ondersteuning een leefstijl gevonden die bij mij paste. Doordat het eigenlijk de meeste tijd best makkelijk ging verbaasde mij de resultaten die ik behaalde. Daardoor zijn we tussendoor alsnog kleine doelen gaan maken voor het afvallen.

Door de duidelijke uitleg van de metingen en de positieve coaching heb ik geleerd dat de weegschaal voor mij niet het belangrijkste is.
Dankzij MOUVEMENT heb ik geleerd hoe ik gezondere keuzes kan maken in mijn voeding en dat ik mij niet schuldig moet voelen als ik soms iets lekkers eet.

Als iemand mij 6 maanden geleden had verteld dat ik deze mentale en fysieke stappen zou gaan maken, had ik het zelf niet geloofd”.

We zijn ontzettend trots op je Keshia!

Wil jij een gezonde leefstijl creëren? Is persoonlijke ondersteuning iets voor jou? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Keshia een blijvend topresultaat neer!

Vul hier uw zoekopdracht in