Beng! Summer ready: 3 maanden, 7 kg lichter!

Jody (31 jaar) volgt sinds half februari personal training bij ons. Jody was er klaar mee: Ze wilde echt gezonder leven, lekker in haar vellen zitten en zelfverzekerder zijn. Bovendien wilde Jody zo’n 15 kg afvallen en veel meer kennis opdoen over gezonde variatie in de voeding.

We zijn pas 3 maanden verder, maar Jody heeft al zulke mooie resultaten neergezet dat we die graag delen:

  • Start (11-02-2023): 84,95 kg met 37,3% vet, een omtrek op de taille en 88,8 cm en op de heupen 94,3 cm.
  • Stand (10-05-2023): 77,95 kg met 35,1% vet, een omtrek op de taille en 85,2 cm en op de heupen 87,3 cm.

Kortom, Jody is in slechts 3 maanden tijd al 7 kg afgevallen, 2,2% vet verloren, 20,2 cm in totale omtrek kwijt, waarvan 3,6 cm op de taille en 7,0 cm op de heupen. Ze zit al vele malen beter in haar vel en de foto’s spreken boekdelen over haar zelfvertrouwen. Uitstekend verloop! 

Wat Jody zelf over ons zegt:

“Via een kennis hoorde ik over MOUVEMENT en ik was daarbij meteen geïnteresseerd. Omdat ik in een aantal jaar best veel kilo’s was aangekomen en zelf maar niet de knop om kon zetten, besloot ik om een afspraak te maken voor een intake. Ik had het zetje nodig om weer op de goede weg te komen, dus koos ik voor 1x per week personal training. Langzaam maar zeker is de knop om gegaan omdat ik goede begeleiding kreeg met veel tips en tricks in zowel voeding als sport.

Uiteindelijk ben ik in 3 maanden 7 kilo afgevallen! (Ondertussen al bijna 10!).  Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel en ben weer blij met mezelf. Nu ga ik op eigen voet verder want ik wil nog wel een paar kilo’s kwijt.

Dus als jij net zoals ik wat kilo’s kwijt wil, raad ik MOUVEMENT zeker aan!

Wil jij een gezonde leefstijl creëren? Op een verantwoorde manier afvallen en dit vasthouden? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Jody een blijvend topresultaat neer!

Vul hier uw zoekopdracht in