Ingrid did it!

Ingrid (47 jaar) volgt sinds 26-06-2021 personal training bij ons in combinatie met 2 small group training sessies in de week. Ingrid kwam bij ons terecht middels het speciale vitaliteitstraject dat zij via haar werk bij Jumbo van Bergen kan volgen bij ons. Ingrid wilde weer lekker in haar vel zitten na een jaar in corona tijd niets gedaan te hebben. Ze wilde 5 kg afvallen en op een gezondere manier met voeding bezig zijn. Kortom, tijd voor een leefstijlverandering.

Het roer ging om en dat zorgde voor duidelijke resultaten:

  • Start (26-06-2021): 73,60 kg met 37,5% vet, een metabolische leeftijd van 55 jaar en een totale omtrek van 580,9 cm waarvan 80,2 cm taille en 92,2 cm heupen.
  • Stand (11-06-2022): 64,50 kg met 29,9% vet, een metabolische leeftijd van 37 jaar en een totale omtrek van 531,8 cm waarvan 72,8 cm taille en 79.9 cm heupen.

Kortom, Ingrid is in 12 maanden tijd 9,10 kg afgevallen, 7,6% vet verloren, metabolisch 18 jaar jonger geworden en 49,1 cm in totale omtrek kwijt! Ze zit bovendien veel lekkerder in haar vel. Haar doelen zijn ruimschoots behaald en ze heeft er een evenwichtige leefstijl aan over gehouden. 

Wat Ingrid zelf over ons zegt:

“Ik ben bij MOUVEMENT begonnen door het ‘vitaliteitstraject’ dat de club mogelijk maakt samen met mijn werkgever Jumbo van Bergen. De coaches Daniël en Rob bezochten ons filiaal om het traject in te luiden en door hun enthousiasme was ik meteen om!

Na een lange tijd van minder bewegen en niet sporten i.v.m. corona, werd het tijd om weer wat te gaan doen! Mijn hoofdmissie was om lekker een uurtje te ontspannen om beter in mijn vel te zitten. De begeleiding verloopt altijd zeer gemoedelijk en gezellig en iedere cursist kan op zijn eigen tempo trainen. Ik ben heel blij met de behaalde resultaten omdat ik een balans heb gevonden in voldoende bewegen en toch lekker eten d.m.v. bewuste keuzes te maken.
Ik raad het iedereen aan om eens een kijkje te gaan nemen in de club.”

We zijn ontzettend trots op je Ingrid. Je bent een inspiratie voor velen!

Wil jij een gezonde leefstijl creëren? Op een verantwoorde manier afslanken? Is persoonlijke ondersteuning iets voor jou? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Ingrid een blijvend topresultaat neer!

Vul hier uw zoekopdracht in