Cas ‘de kast’

Cas de kast, niet voor niks noemen we hem voortaan zo…

Cas (21 jaar) volgt sinds 11-01-2021 een Mouve bij ons. Cas klopte bij ons aan om een stuk atletischer te worden: Een lager vetpercentage en meer spiermassa. Hij wilde daarmee een stuk zelfverzekerder worden en lekkerder in zijn vel zitten.

Middels onze leefstijl coaching en voedings- en trainingsondersteuning op maat heeft Cas al een duidelijke transformatie doorgemaakt. Zie hier de cijfers:

  • Start (11-01-2021): 88,85 kg met 16,6% vet, 70,45 kg spiermassa en een totale omtrek van 504,5 cm waarvan 106,9 cm borst, 86,9 cm taille en 94,7 cm heupen.
  • Stand (19-10-2021): 82,00 kg met 11,5% vet, 70,20 kg spiermassa en een totale omtrek van 488,8 cm waarvan 102,9 cm borst, 81,4 cm taille en 88,9 cm heupen.

Kortom, Cas is in 9 maanden tijd maar liefst 6,85 kg afgevallen, 5,1% vet verloren en zo goed als geen spiermassa (slechts 0,25 kg). Zijn taille zijn 5,5 cm afgenomen en de heupen 5,8 cm. Hij is echt een stuk atletischer geworden en voelt zich kiplekker! 

Wat Cas zelf over ons zegt:

“Enige tijd was ik al bezig met fitnessen. Het is me gelukt om spieren op te bouwen, maar alsnog had ik een goede vetlaag. Hier wilde ik van af terwijl ik wel spieren wilde behouden. Het afvallen lukte me niet echt. Ik viel snel af met veel spierverlies, wilde dat weer compenseren door meer te eten en spieren op te bouwen maar hier kwam ook veel vetwinst bij. Eindstand: geen progressie.

Over MOUVEMENT hoorde ik veel positieve verhalen. Ik besloot daarop contact op te nemen. Na een fijn intakegesprek wist ik zeker dat ik goed zat. MOUVEMENT wist samen met mij, mijn doel scherp te stellen: Vet verliezen, en zo veel mogelijk spieren behouden.

Na enkele maanden begon ik echt vooruitgang te zien! Door de begeleiding en nieuwe kennis ben ik op het juiste pad terecht gekomen. Ik zag het vet verdwijnen en de spieren zichtbaar worden. In mijn traject ben ik ups en downs tegengekomen, mede door de corona-omstandigheden, waardoor ik soms een stap achteruit ging. Echter, MOUVEMENT heeft me hierin ondersteund waardoor ik de draad weer goed op kon pakken.

Tijdens mijn tijd bij MOUVEMENT heb ik veel geleerd over mijn lichaam. Ik weet waar mijn sterke en zwakke punten liggen. Ook ben ik meer bewust gaan kijken naar voeding. Met de juiste ondersteuning heb ik een voedingspatroon eigen weten te maken waarbinnen ik meer dan voldoende kan variëren.

Dankzij MOUVEMENT ben ik mijn lichaam gaan begrijpen. Hierdoor haal ik meer uit het sporten. Bedankt MOUVEMENT!

Cas, we zijn ontzettend trots op je fysieke en mentale ontwikkeling!

Wil jij atletischer worden? Vet verliezen en spiermassa behouden? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Cas een blijvend topresultaat neer!

Vul hier uw zoekopdracht in