40 kg lichter en samen verder werken aan herstel na mijn operatie…

Benjamin (31 jaar) volgt sinds december 2021 2x per week personal training bij ons. Benjamin wilde afvallen en van zijn rugklachten afkomen. Benjamin had al allerlei diëten geprobeerd voordat hij bij ons binnen stapte, van Cambridge tot Weigth Watchers. De diëten zorgden alleen voor korte termijn resultaten, maar waren niet vol te houden op lange termijn.

Bij ons ging Benjamin aan de slag om af te vallen, spieren op te bouwen en zich fysiek voor te bereiden op een ‘gastric sleeve operatie’.

Inmiddels zijn we 10 maanden verder en heeft Benjamin topresultaten neergezet. Ze spreken voor zich:

  • Start (07-12-2021): 124,50 kg met 34,7% vet, een BMI van 38.1 en een totale omtrek van 459,0 cm waarvan 41,6 cm armen, 110,3 cm taille, 120,2 cm heupen en 64,7 cm benen.
  • Stand (13-09-2022): 83,90 kg met 24,6% vet, een BMI van 26.5 en een totale omtrek van 387,8 cm waarvan 33,3 cm armen, 93,1 cm taille, 98,6 cm heupen en 54,6 cm benen.

Kortom, Benjamin is in 10 maanden 40,60 kg afgevallen, 10,1% vet verloren, 11.6 in BMI gedaald en 71,2 cm in totale omtrek kwijt, waarvan 8,3 cm op de armen, 17,2 cm op de taille, 21,8 cm op de heupen en 10,1 cm op de benen. Hij is zeer goed door de operatie heen gekomen en is verder zo goed als rugklacht vrij. Hij heeft bovendien een stabiele leefstijl opgebouwd die verder rijkt dan korte termijn resultaten. 

Wat Benjamin zelf over ons zegt:

“Na lang zoeken en vergelijken ben ik op internet MOUVEMENT tegengekomen en heb ik een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Omdat ik al langere tijd serieuze klachten aan mijn rug had was sporten altijd een hele opgave, maar tijdens het intakegesprek werd ik gerustgesteld dat er zeker dingen mogelijk waren.

Vanaf het eerste moment was er een klik met mijn coach en zijn we samen opzoek gegaan naar de oefeningen die juist wel konden en merkte ik naar mate de tijd vorderde dat de oefeningen een positief effect hadden op zowel mijn mindset als lichaam.

Vanwege mijn rugklachten en overgewicht, maar liefst 124 kg schoon aan de haak, ben ik via de neuroloog in het ziekenhuis terecht gekomen bij afdeling obesitas van het Catharina ziekenhuis in Eindhoven.

Vanaf hier is het balletje gaan rollen naar een ‘gastric sleeve operatie’ om zowel mijn rugproblemen als mijn overgewicht aan te kunnen pakken. Door de samenwerking met MOUVEMENT kan ik inmiddels 40 kilo minder tellen op de weegschaal en bouwen we samen verder aan herstel na mijn operatie.

Nog steeds train ik 2 keer per week en zijn mijn rugklachten onder controle en krijg ik weer plezier in bewegen.

MOUVEMENT heeft vanaf de eerste stap richting de operatie, als mede na de operatie, gezorgd voor een veilige en stabiele omgeving. Binnen MOUVEMENT is kennis en kunde aanwezig om na een gastric operatie zorg te dragen dat er bewust en verstandig opbouwend wordt getraind.

Kortom, een aanrader!”

We zijn super trots op je Benjamin. Op naar de volgende gestelde doelen!

Wil jij een gezonde leefstijl creëren? Op een verantwoorde manier afvallen en dit vasthouden? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Benjamin een blijvend topresultaat neer!

Vul hier uw zoekopdracht in