Anouk

Anouk (21 jaar) volgt sinds 16-05-2018 de GYMER en de SHAPER bij MOUVEMENT.
Tweemaal per week krijgt Anouk personal training en ze wordt daarnaast dus ondersteund en gecoacht op gebied van voeding en eigen trainingen. De focus ligt op spieropbouw en vetafname, niet op afvallen.

Anouk presteert ontzettend goed en dit willen wij graag met onze volgers delen:

  • Start (16-05-2018): 25,23% vet op 72,7 kg (gewicht) en 184 cm (lengte).
  • Stand (23-08-2018): 20,84% vet op 70,8 kg (gewicht) en 184 cm (lengte).

Anouk is dus in 3 maanden 4,39% vet verloren en ze heeft bovendien een veel strakkere buik gekregen en gespierdere benen en billen.

Wat Anouk zelf over ons zegt: “Enkele jaren geleden ben ik begonnen met fitnessen. Ik ging naar de sportschool zonder te weten wat ik daar nou precies deed. Bovendien kon ik door mijn werk geen goede balans vinden tussen eten, werken en sporten. Ik heb MOUVEMENT toen een bericht gestuurd en het team is mij direct gaan coachen.
MOUVEMENT heeft een voedingspatroon opgesteld dat aangepast is aan mijn ploegendiensten op het werk. Verder hebben we één doel gesteld: Binnen 6 maanden volledig in shape raken.
Ik ben doelgericht gaan trainen en krijg daarnaast twee keer per week personal training van Daniël van MOUVEMENT. Hij begeleidt mij goed en geeft me steun en houvast om door te zetten.
Ik vind sporten weer leuk en ben ontzettend gemotiveerd, doordat ik me nu geestelijk veel beter voel en fysiek steeds meer progressie zie.
Keer op keer zet ik betere resultaten neer!”

Wil jij de Gymer of de Shaper ook volgen? Wil jij een strak en afgetraind lichaam krijgen? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Anouk een blijvend topresultaat neer!

Vul hier uw zoekopdracht in