Jumbo teamlid Annusjka scoort erop los!

Annusjka (47 jaar) volgt sinds 10-02-2022 personal training bij ons in combinatie met 2 small group training sessies in de week. Annusjka kwam bij ons terecht middels het speciale vitaliteitstraject dat zij via haar werk bij Jumbo van Bergen kan volgen bij ons. Annusjka’s doel: 1. Zeker 10 kg afvallen. 2. Minder snaaien, vooral in de avond. 3. Fitter voelen. 4. Van haar schouderklachten af. Let’s go dachten wij en daar begonnen we samen resultaten te boeken. Week in week uit…

  • Start (10-02-2022): 84,85 kg met 34,9% vet, een metabolische leeftijd van 51 jaar en een totale omtrek van 609,0 cm waarvan 102,0 cm heupen en 70,8 cm bovenbenen.
  • Stand (11-07-2022): 72,15 kg met 27,7% vet, een metabolische leeftijd van 32 jaar en een totale omtrek van 565,6 cm waarvan 94,9 cm heupen en 61,6 cm bovenbenen.

Kortom, Annusjka is in slechts 5 maanden tijd op verantwoorde wijze 12,60 kg afgevallen, 7,2% vet verloren, metabolisch 19 jaar jonger geworden en 43,4 cm in totale omtrek kwijt! Haar doelen 1, 2 en 3 zijn behaald en met doel 4 gaat het ook steeds beter. 

Wat Annusjka zelf over ons zegt:

“Via mijn werkgever Jumbo van Bergen ben ik bij MOUVEMENT terecht gekomen. Ik wilde afvallen en beduidend fitter worden! Vanaf de start voelde ik direct dat ik in goede handen was bij mijn coach. Ik heb de coaching dan ook elke sessie als zeer prettig ervaren.  Je wordt gezien bij MOUVEMENT en je krijgt volop aandacht. Het team biedt een luisterend oor, ze denken met je mee en geven duidelijke tips en adviezen. Niks moet, alles mag. Daardoor ben ik resultaten gaan boeken, terwijl mij niks verboden werd. Ik voelde me vrij.

Ik ben half februari gestart van dit jaar en ben nu al meer dan 12 kilo kwijt. Ik had dit nooit verwacht, maar het is toch echt een feit geworden.

Coaching volgen bij MOUVEMENT vind ik echt een aanrader voor een ieder die een persoonlijk doel wil bereiken op fysiek of mentaal vlak. Ik vind het oprecht een fijne club. Het voelt zelfs een beetje als familie. Ze weten wie je bent. Ook de coaches waar je nier mee samen traint. Dat is zeer prettig!”

We zijn ontzettend trots op je Annusjka en vinden het fijn dat je je zo op je plek voelt bij ons. Op naar de volgende successen!

Wil jij een gezonde leefstijl creëren? Op een verantwoorde manier afslanken? Is persoonlijke ondersteuning iets voor jou? Neem dan nu contact met ons op en zet net als Annusjka een blijvend topresultaat neer!

Vul hier uw zoekopdracht in