Small group

gati yoga

Algemeen

Gati yoga is ons unieke concept waarbij we meerdere yoga stijlen in een bijzonder mooie cocktail gegoten hebben; Vinyasa yoga en hatha yoga vormen hierin de basis. Gati yoga (gati staat voor ‘beweging’ in Sanskrit), is daarmee een aangename manier om enerzijds je lichaam te trainen en anderzijds heerlijk tot rust te komen. We zorgen voor een mooie balans tussen inspanning en ontspanning. Een balans tussen beweging en bewustwording. Een connectie tussen lichaam en geest.

In onze 60 minuten durende sessies wordt er op afwisselende manieren bewogen en ontspannen. Iedere 2 maanden wijzigen we de yoga oefeningen en bovendien lichten we elke maand een specifiek yoga element uit. Uiteenlopend van pranayama (ademhalingsoefeningen) en stretchroutines tot power yoga. Op deze manier blijven we lichaam en geest prikkelen en verassen met de yoga sessies.

Onze yoga sessies zijn voor iedereen vanaf 16 jaar. De groepen bevatten maximaal 10 deelnemers om voldoende rust te kunnen waarborgen. Yogamatjes en andere benodigdheden zijn aanwezig.
Heb je een blessure of ben je op een andere manier beperkt? Geen enkel probleem. Geef het bij ons aan en we houden er rekening mee tijdens de sessies. Je bent bij ons altijd welkom.

Klik op deze video voor een sfeerimpressie!

We streven ernaar om van jou een gelukkiger mens te maken die balans voelt in zijn of haar gezonde lichaam en geest.

beweging en beheersing

fitter en innerlijke rust

Vitaliteitsclub

Vanaf 6 maanden

Waarom gati yoga?

We maken onderstaande situaties veelvuldig mee, waaruit blijkt dat er tal van redenen zijn om deel te nemen aan onze yoga sessies. Herken je jezelf in een of meer van deze situaties, dan is gati yoga ideaal voor jou.

 • Je bent rusteloos en op zoek naar innerlijke rust en focus
 • Je lichaamshouding is niet goed en je wilt deze verbeteren
 • Je wilt sporten, maar op een beheerste en ontspannen manier
 • Je lichaam zit vast en je wilt flexibeler worden
 • Je wilt bewuster worden van je lichaam

Resultaten

Vanuit onze ervaring zien we terug dat cursisten, die al enige tijd onze gati yoga sessies volgen, de volgende noemenswaardige en blijvende topresultaten bereiken:

 • Je ervaart innerlijke rust en je zit lekker in je vel
 • Je voelt je energieker, fitter en zelfs sterker
 • Je kent je lichaam beter en kan hier meer op sturen
 • Je bent over het algemeen gelukkiger en meer ontspannen
 • Je bent een bron van motivatie en inspiratie voor anderen

Wij van MOUVEMENT streven ernaar om jou optimaal te ondersteunen. Iedere sessie werken we aan jouw persoonlijke doel. Het zal niet altijd even makkelijk zijn, maar het resultaat zal het werken meer dan waard zijn. We gaan er 110% voor. Dus kom in beweging en laat ons jou ondersteunen!

Termijn

Small group gati yoga loopt 6, 12 of 24 maanden, afhankelijk van je contractkeuze. Daarna wordt deze telkens met 1 maand verlengd (maandelijks opzegbaar).

Locatie & lestijden

Small group gati yoga vindt plaats in onze vitaliteitsclub in Oss.

De vaste trainingstijden zijn:

 • maandag 20.30-21.30

Kosten

De kosten per maand voor small group training zijn afhankelijk van de contracttermijn en het aantal trainingen dat je per week volgt.

 • 6 maanden vanaf 59,90 euro
 • 12 maanden vanaf 55,90 euro
 • 24 maanden vanaf 50,90 euro

Het is tevens mogelijk om met jouw abonnement aan onze andere small group trainingen deel te nemen.

Extra korting

Zorg jij ervoor dat een vriend(in), kennis, familielid, collega, teamgenoot of je partner zich ook aanmeldt voor small group training terwijl jouw traject loopt, dan krijg jij de maand erop 5% korting.

Small group training rooster

Vul hier uw zoekopdracht in