Small group

training

MOUVEMENT kan jou ondersteunen in de vorm van small group training. Met deze groepstraining maken wij het mogelijk om samen met je partner, vrienden of andere sportmaatjes in groepsverband te trainen, waarbij wij tegelijkertijd toch de nadruk leggen op persoonlijke aandacht en ondersteuning.  Onze groepen zijn dan ook niet groter dan 12 personen.

Bij ons is het zowel mogelijk om met een bestaande groep te trainen als je eigen groep samen te stellen. Stel je zelf een groep samen dan moet deze uit minimaal 8 personen bestaan.
Small group training is ook uitermate geschikt voor mensen die na hun personal training traject toch onder begeleiding willen blijven trainen alleen dan tegen een lager tarief.

Afhankelijk van je doeleinde kies je de small group training die het beste bij jou past. Verschillende trainingen kiezen is ook mogelijk. Onze trainingen zijn leuk, gevarieerd en uitdagend. Er wordt hard gewerkt om een maximaal resultaat neer te zetten.

Small group training bevat

Diversiteit

Er is keuze uit verschillende soorten small group training: boxercise, bootybuilding en fitness. In iedere small group training ligt de focus op de fysiek. Alle spiergroepen worden geraakt. Echter, de focus en intensiteit verschillen per soort training. Wat overeenkomstig is, is de rijke variatie aan oefeningen die in iedere soort training behandeld wordt.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht is ontzettend belangrijk binnen onze groepstrainingen. We streven ernaar dat jij jouw persoonlijke doel weet te bereiken. Doordat wij oefeningen zo weten te variëren kun jij doelgericht aan de slag. Geef bij ons aan wat je wilt bereiken en we nemen het mee in onze trainingsvoorbereidingen en persoonlijke adviezen waaraan jij kunt werken.

Groepsstimulans

Het is ontzettend stimulerend om in groepsverband te trainen. Niet alleen word je door onze trainer gemotiveerd, maar ook door elkaar. Dit heeft een versterkend effect. Sluit je je bij ons aan, dan word je direct goed ontvangen door de groep waarin je terecht komt. Onze groepstrainingen bieden een plezierige, laagdrempelige manier om aan je persoonlijke doel te werken.

Vanaf 6 maanden

Er is tijd nodig om jouw doel te behalen. We streven naar blijvende resultaten. Daarom gaan we uit van minimaal 6 maanden met minimaal 1 training per week. Afhankelijk van jouw wensen kun je meerdere trainingen per week volgen. Een small group trainingssessie duurt altijd 60 minuten. Het is tevens mogelijk verschillende soorten trainingen te volgen.

img_5049-2

Bootybuilding

Bij small group bootybuilding werken we aan jouw shape met afwisselende, doelgerichte krachttrainingen. De focus ligt volledig op de billen, benen en core.

 • Billen, benen en core
 • In shape en sterker
 • Vitaliteitsclub
 • Vanaf 6 maanden
img_5500-2

Boxercise

Small group boxercise is een methode om verantwoord, intensief én effectief te werken aan jouw (kick)box skills en tegelijkertijd fitter en energieker te worden.

 • Boks- en traptechnieken
 • Fitter en sterker
 • Vitaliteitsclub
 • Vanaf 6 maanden
img_4239-3

Fitness

Small group fitness is een heerlijke, pittige manier om al je spieren te trainen middels  cardio- en krachtoefeningen voor een sterker, gespierder en fitter lijf.

 • Cardio- en krachttraining
 • Sterker en fitter
 • Vitaliteitsclub
 • Vanaf 6 maanden

Stappenplan

Small group training

 1. Kies een of meerdere Small group trainingen
 2. Neem contact op
 3. Neem gratis deel aan een proeftraining
 4. Kies je lidmaatschap
 5. Kom wekelijks in actie tijdens onze trainingen
 6. Samen werken we naar jouw doel toe met behoud van resultaat
mouvement-rest-medium-03

Vul hier uw zoekopdracht in