Multi

training

Algemeen

Bij personal training multi neem je deel als groep van 3-4 personen, maar blijft tegelijkertijd persoonlijke aandacht krijgen. Op deze manier leggen we de combinatie tussen een kleinschalige groepstraining en personal training: Samen aan de slag om je individuele doel te bereiken. Dus wil jij samen trainen met je gezin, familieleden, vrienden, collega’s of teamgenoten, dan is personal training multi ideaal voor jou.

Samen trainen is gezellig en werkt extra motiverend. Of je missie is om sterker, slanker of fitter te worden, om functioneel te trainen voor een specifieke sport of juist om lekker met elkaar in beweging te zijn, je bent bij ons van harte welkom!

We beschikken over moderne kracht- en cardio-apparatuur en tal van losse trainingselementen. We kunnen alle kanten op en daarmee houden we onze trainingen gevarieerd en precies op jouw/jullie voorkeuren afgestemd. Zo blijf je samen continu uitgedaagd en gemotiveerd om aan je doel te werken.

Wij van MOUVEMENT hanteren een duurzame methode om jou optimaal te ondersteunen in je missie. We trachten blessures te voorkomen, maximaal behoud van resultaat te realiseren en terugval te ondervangen.

We streven ernaar om van jou een gelukkiger mens te maken die trots is op zijn of haar gezonde en fitte lijf.

3-4 personen

Individueel/gezamenlijk doel

Vitaliteitsclub

Vanaf 3 maanden

Situaties

We maken onderstaande situaties veelvuldig mee en begrijpen waarom het niet lukt je doel te bereiken. Herken je jezelf in een of meer van deze situaties, dan is personal training multi ideaal voor jou.

 • Je wilt aan je lichaam werken, maar mist motivatie en een stok achter de deur
 • Je sport in gezelschap, maar volgt geen training afgestemd op jouw doel
 • Je sport (min of meer) met regelmaat, maar je lichaam gaat niet vooruit
 • Je trainingsmaatjes en jij hebben eenzelfde doel te bereiken
 • Je gaat er of helemaal voor of helemaal niet en mist een trainingsevenwicht

Resultaten

Vanuit onze ervaring zien we terug dat fysieke en mentale verbetering, in combinatie met een nieuwe, evenwichtige leefstijl, veelal leidt tot de volgende dieperliggende waarden:

 • Je voelt je stukken energieker, fitter en sterker
 • Je bent over het algemeen gelukkiger en hebt meer zelfvertrouwen
 • Je ervaart plezier in het sporten samen
 • Je geniet van een hapje en drankje op zijn tijd zonder schuldgevoel
 • Je bent een bron van motivatie voor je trainingsmaatjes en anderen

Je bent zeker niet de eerste en ook niet de laatste persoon die wij begeleiden de meest optimale versie van zichzelf te verwezenlijken. Het zal niet altijd even makkelijk zijn, maar het eindresultaat zal het werken meer dan waard zijn. We gaan er 110% voor. Dus kom in beweging en laat ons jou fysiek trainen en coachen!

Termijn

Personal training multi loopt 3, 6 of 12 maanden, afhankelijk van jullie contractkeuze. Daarna wordt deze telkens met 1 maand verlengd (maandelijks opzegbaar).

Locatie & lestijden

Personal training multi vindt bij voorkeur plaats in onze vitaliteitsclub in Oss. Het is tevens mogelijk om bij onze club buiten te trainen of in het aangelegen park.

De trainingsdagen en -tijden worden met jullie persoonlijke coach ingepland.

Kosten

De kosten per persoon per sessie voor personal training multi zijn afhankelijk van de contracttermijn en het aantal trainingssessies dat jullie per week volgen.

 • 1 keer per week vanaf €28,90
 • 2 keer per week vanaf €24,90
 • 3 keer per week vanaf €21,90

Extra korting

Zorg jij ervoor dat een vriend(in), kennis, familielid, collega, teamgenoot of je partner zich ook aanmeldt voor personal training terwijl jouw traject loopt, dan krijg jij de maand erop 5% korting.

Vul hier uw zoekopdracht in