Leaner

afslanken

Algemeen

De Leaner is een Mouve die speciaal voor mannen ontwikkeld is die willen afvallen om een fit, atletisch en gezond lichaam te krijgen. We gaan ervoor zorgen dat je op een gezonde manier afvalt, een mooie fysiek creëert en tegelijkertijd ook nog eens meer energie overhoudt.

Wij van MOUVEMENT hanteren een duurzame methode om jou optimaal te ondersteunen in je ‘afslankmissie’. In deze periode leren we je een nieuwe leefstijl aan, zodat je dat slanke, atletische lichaam realiseert, behoudt en geen terugval krijgt. Gaan voor die strakke buik, afgetraind bovenlichaam en strakke benen is een veelvoorkomende situatie.
We gaan dus absoluut niet voor een crashdieet en je hoeft echt niet elke dag de sportschool in.

De Leaner wordt precies op jouw mogelijkheden, jouw lichaam en jouw doel afgestemd. Wat betreft het trainingsplan van de Leaner, kan deze zo ingericht worden dat je in de sportschool en/of thuis traint. Het verwerken van personal training en/of groepstraining sessies in jouw persoonlijke plan is uiteraard mogelijk.

We streven ernaar om van jou een gelukkiger mens te maken die trots is op zijn gezondheid en fitte lijf.

Voor mannen

Focus op afslanken

Fitter en energieker

Vanaf 6 maanden

Situaties

We maken onderstaande situaties veelvuldig mee en begrijpen waarom het niet lukt je doel te bereiken. Herken je jezelf in een of meer van deze situaties, dan is de Leaner ideaal voor jou.

 • Je hebt al enkele diëten gevolgd, maar niets leidt tot een blijvend resultaat
 • Je sport (min of meer) met regelmaat, maar je lichaam wordt niet strakker
 • Je eet gezond, maar je slankt niet af
 • Je gaat er of helemaal voor of helemaal niet en mist een evenwichtige leefstijl
 • Alles draait om wat de weegschaal jou aangeeft

Resultaten

Vanuit onze ervaring zien we terug dat een afgeslankt lichaam, in combinatie met een nieuwe, evenwichtige leefstijl, veelal leidt tot de volgende dieperliggende waarden:

 • Je voelt je stukken energieker
 • Je bent over het algemeen gelukkiger en hebt meer zelfvertrouwen
 • Je hebt meer mentale rust
 • Je geniet van een hapje en drankje op zijn tijd zonder schuldgevoel
 • Je bent een bron van motivatie en inspiratie voor anderen

Je bent zeker niet de eerste en ook niet de laatste man die wij begeleiden de meest optimale versie van zichzelf te verwezenlijken. Het zal niet altijd even makkelijk zijn, maar het eindresultaat zal het werken meer dan waard zijn. We gaan er 110% voor. Dus kom in beweging en laat ons jou ondersteunen!

Termijn

De Leaner loopt 6, 9 of 12 maanden, afhankelijk van je contractkeuze. Daarna wordt deze telkens met 1 maand verlengd (maandelijks opzegbaar).

Locatie

De face-to-face coachingsgesprekken en meetmomenten vinden plaats in onze vitaliteitsclub in Oss.

Mocht het voor jou niet mogelijk zijn om face-to-face contact te hebben, dan is online coaching mogelijk. We treffen elkaar in dat geval via Skype.

Kosten

De kosten per maand voor de Leaner zijn afhankelijk van de contracttermijn.

 • 6 maanden voor 159,90
 • 9 maanden voor 149,90
 • 12 maanden voor 139,90

Extra korting

Zorg jij ervoor dat een vriend(in), kennis, familielid, collega, teamgenoot of je partner zich ook aanmeldt voor een Mouve terwijl jouw traject loopt, dan krijg jij de maand erop 5% korting.

Vul hier uw zoekopdracht in