profielfoto_sander

Sander Timmermans

Mentaal coach

Sander (1988), is betrokken bij MOUVEMENT als mentaal coach. Naast zijn functie als gedragsdeskundige is Sander ondersteunend specialist binnen MOUVEMENT als het gaat om mind- en gedragscoaching. Sander ondersteunt ons begeleidend team op consultatieve basis.

Naast de fysieke uitdaging die je aangaat is het van groot belang dat je ook mentaal in staat bent om tot de gewenste resultaten te komen. Als afgestudeerd gezondheidszorgpsycholoog (MSc) en fanatiek sporter, weet Sander als geen ander hoe belangrijk het is om zowel fysiek als mentaal fit te zijn. Het dagelijks bezig zijn met sport en voeding is van jongs af aan een leefstijl die Sander in staat stelt persoonlijke doelen te behalen en zichzelf continu uit te blijven dagen.

Sander is geduldig, zorgvuldig, een echte doorzetter en hij gaat voor het maximale resultaat. Vanuit zijn betrokkenheid bij MOUVEMENT streeft hij er dan ook naar om het optimale uit jouw veranderproces te halen en jouw horizon te verleggen. Voor jou wil hij ook het maximale resultaat bereiken.

Kortom, met Sander aan onze zijde vormt MOUVEMENT een sterk team om samen de juiste mindset te ontwikkelen. Meer info? Neem contact met ons op.

Vul hier uw zoekopdracht in