nadia

Nadia Oussalem

Fysiek trainster

Nadia (1985), is betrokken bij MOUVEMENT als fysiek trainster. Ze verzorgt onder andere onze small group bootybuilding trainingen. Daarmee zorgt ze dus voor jouw gespierde benen, billen en strakke torso.

Nadia heeft een uitgesproken passie voor vitaliteit. Vitaliteit gaat voor haar over de balans in het leven én de kwaliteit van leven. En om hier invulling aan te geven is sporten, mindset en wilskracht een belangrijk gegeven. Nadia sport zelf al heel haar leven lang. Al meer dan 10 jaar doet zij bovendien aan krachttraining. Ze is er gek op!

De belangrijkste drijfveer voor Nadia om bij MOUVEMENT te werken is anderen helpen bij het bereiken van hun eigen doelen zodat zij zich de persoon kunnen voelen die ze graag willen zijn. Dit doet Nadia niet alleen op het gebied van sporten. Met haar achtergrond als personal stylist heeft ze veel ervaring opgedaan op het gebied van coaching. Met haar oprechte aandacht heeft Nadia vele mensen verder geholpen in hun leefstijl. “Het gaat niet alleen om een kledingstuk of om een sportoefening maar om de mens erachter. Ik hou ervan om iemand volledig te zien opbloeien door middel van mijn ondersteuning. Ik ben enthousiast, energiek en ik werk graag doelgericht, samen met jou!”.

Als trainster staat Nadia klaar om aan jouw fysieke doelen te werken tijdens onze small group trainingen. Aan de slag? Klik dan hier!

Vul hier uw zoekopdracht in