marnix-website

Marnix van Aar

Vitaliteitscoach

Marnix (1999), is betrokken bij MOUVEMENT als vitaliteitscoach.

Marnix heeft zich altijd al bezig gehouden met sport. Voorheen was hij vaak te vinden op het hockeyveld als speler, maar heeft uiteindelijk in 2014 de rol van trainer en gecertificeerd coach op zich genomen binnen MHC Oss.

In de afgelopen periode behaalde hij verder zijn branchediploma’s FitnessTrainer A en B bij NL-Actief (de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland).

Het is dan ook zijn sportieve passie om alles eruit te halen wat er in zit, bij zichzelf, maar vooral ook bij anderen. Daarnaast is het creëren en behouden van de juiste mindset heel belangrijk voor Marnix; “Zonder een sterke mindset heb je geen fundering om je doelen te realiseren. Ik werk daar graag aan. Vandaar dat ik het coaching vak zo interessant en uitdagend vind!”.

Naast een leven waarbij sport een grote rol speelt is Marnix druk bezig om twee ondernemingen op te zetten binnen de grafische vormgeving en autobranche. Van sport, creativiteit en snelle auto’s gaat het hart van Marnix sneller kloppen; “Ik doe wat ik leuk vind en wat bij me past!”

Als vitaliteitscoach staat Marnix klaar om jou naar een heel nieuw fysiek en mentaal level te brengen. Aan de slag? Klik dan hier!

Vul hier uw zoekopdracht in