lieke-website

Lieke de Blank

Vitaliteitscoach

Lieke (1994), is als vitaliteitscoach actief bij MOUVEMENT. Daarnaast verzorgt ze small group trainingen, waaronder yoga en pilates.

Als geen ander weet Lieke hoe belangrijk sport en beweging kan zijn. Helemaal in combinatie met een kantoorbaan. Vandaar dat ze naast haar werkzaamheden in de IT als Front-End Developer besloot zich te richten op een beroep waarin ze haar enthousiasme voor trainen en kennis over voeding en gezondheid met anderen kan delen.

In de afgelopen jaren behaalde ze haar branchediploma’s FitnessTrainer A en B. Deze diploma’s worden verstrekt door NL-Actief (de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland). Inmiddels is ze ook erkend yoga instructrice (RYT200).

“Voor mij draait het om het vinden van een leefstijl en een manier van trainen die werkt voor jou. Uiteindelijk is het het belangrijkst dat we een routine kunnen creëren die ook op de lange termijn vol te houden is. Ik wil jou dan ook begeleiden in het stellen van realistische doelen”, aldus Lieke.

Ook is ze van mening dat het nodig is om jezelf te blijven uitdagen. “Alleen door verschillende methoden van trainen uit te proberen, kom je erachter waar jij plezier uithaalt en wat jou motiveert.” Ze spreekt hierbij uit eigen ervaring. Zo heeft ze inmiddels al verschillende sporten beoefend, variërend van judo en fitness tot yoga en dans (modern, jazz, klassiek). Nu focust ze zich voornamelijk op de combinatie van krachttraining en yoga. Ze gelooft dat iedereen plezier kan halen uit sporten en hoopt met haar kennis en ervaring jou hierin te ondersteunen.

Ben jij toe aan verandering, maar lukt het niet om zelf het roer om te gooien? Lieke gaat graag samen met jou aan de slag. Starten? Klik dan hier!

Vul hier uw zoekopdracht in