john-2

John Helberg

Fysiek trainer

John (1971), is actief bij MOUVEMENT als fysiek trainer. Hij verzorgt vol enthousiasme en energie onze small group fitness en boxercise trainingen.

“Sport is echt mijn ding; van jongs af aan ben ik bezig met sport. Voetbal, honkbal, taekwondo, hapkido, boksen en kickboksen zijn onder andere sporten waarin ik actief was. En zeg nou eerlijk, van je hobby je werk maken is toch iets wat iedereen wil? Dat is wat ik in 1999 dan ook ben gaan doen. Mensen activeren, motiveren en net dat beetje meer laten geven tijdens een intensieve training is waar ik echt plezier en energie uithaal. Ik ben eerlijk, gedreven, bied een luisterend oor en ga makkelijk met mensen om”, aldus John.

John heeft de diploma’s van fitnesstrainer A en B, NASM Personal Trainer, Tae Bo, Spinning, Kickfun, Diplan, Pilates, Body Combat, Body Pump, Body Attack, Body Jam en Zumba.
Door zijn jarenlange ervaring in het geven van trainingen, zowel individueel als in groepsverband, weet hij mensen snel op hun gemak te stellen. Hij respecteert ieders eigen wensen en past het indien mogelijk in zijn trainingen aan.

Als small group trainer gaat John met jou de uitdaging aan. Altijd met John zijn persoonlijke touch en gezelligheid. Aan de slag? Klik dan hier!

Vul hier uw zoekopdracht in