janina-schuin

Janina Kubicka

Vitaliteitscoach

Janina (2000), is betrokken bij MOUVEMENT als vitaliteitscoach. Daarnaast verzorgt ze small group trainingen, waaronder fitness en pilates.

Janina is een sportvrouw in hart en nieren. Van jongs af aan is zij met sport en bewegen bezig. Op haar 5e al begon ze met dansen en ze heeft dit 15 jaar lang op hoog niveau gedaan. In die tijd heeft ze heel wat titels op haar naam mogen zetten: Ze is onder meer 5x Nederlands kampioen geworden met haar solo dans. Op haar 20e is ze hiermee gestopt.
Toen ze 19 was ontdekte ze namelijk het fitnessen, maar pas toen ze gestopt was met het dansen, ging ze er volledig voor. Tot de dag van vandaag traint Janina met veel passie en plezier meerdere dagen in de week.

“In het begin was fitness enkel een hobby, maar ik merkte al snel dat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken. Dat komt als volgt: Ik ben iemand die enorm geïnteresseerd is in het fysieke en mentale welzijn van de mens. Ik streef ernaar om het beste uit mezelf te kunnen halen en ik merkte dat ik me door fitnessen veel beter ging voelen. Ik heb de ambitie om dit gevoel ook andere mensen te laten ervaren.
Hiervoor ben ik vervolgens de opleiding Fitnesstrainer A en B gaan volgen. Ik ben erg leergierig dus ga bovendien nog een aantal andere aanvullende cursussen volgen, om mijn kennis almaar te verbreden”, aldus Janina.

“Met mijn kennis en ervaring ben ik bij MOUVEMENT aan de slag om de cursisten een optimaal gevoel over zichzelf te geven en tevens hun fysieke en mentale weerbaarheid te versterken.
De juiste mindset, sporten en passende voeding zijn naar mijn mening dé cocktail die daartoe kan leiden”.

Als vitaliteitscoach wil Janina met jou een team vormen om jouw doelen te bereiken. Aan de slag? Klik dan hier!

Vul hier uw zoekopdracht in