ilse-2

Ilse Sterrenburg

Fysiek trainster

Ilse (1993), is betrokken bij MOUVEMENT als fysiek trainster. Ze verzorgt onze small group pole fitness trainingen. Daarmee werkt ze samen met jou aan je fysieke kracht, uithoudingsvermogen, souplesse én lenigheid!

“Ik was 18 toen ik op de middelbare school in aanraking kwam met paaldansen voor een keuzevak tijdens de gymlessen. Ik werd meteen super enthousiast en ben direct met de sport begonnen.
Na de middelbare school ben ik International Business and Languages gaan studeren en tijdens mijn stage in Barcelona, ben ik ook daar blijven trainen. Na een wat moeilijkere periode in mijn leven, heb ik na een pauze van 2 jaar het paaldansen weer opgepakt en inmiddels heb ik dus al ruim 10 jaar ervaring in de pole sport”.

“Met mijn ervaring kan ik een gemakkelijke vertaalslag bij MOUVEMENT maken naar de pole fitness trainingen. Waar bij paaldansen de act meer centraal staat, draait het in pole fitness namelijk meer om het trainen van het lichaam zelf. Meer info over pole fitness vind je trouwens hier!”

Pole fitness is voor mij dé uitlaatklep en heeft mij mijn zelfvertrouwen teruggegeven. Nu is het tijd om bij MOUVEMENT mijn passie door te geven aan anderen! Ik werk graag bij MOUVEMENT omdat pole fitness echt voor jong en oud is, ook al lijkt dat wellicht niet zo! Daarnaast vind ik het heel fijn om in klein groepsverband een band te creëren en met én van elkaar te leren. Verder ben ik trouwens behulpzaam, creatief, gedreven en een echte doorzetter!”, aldus Ilse.

Are you in? Klik dan hier!

Vul hier uw zoekopdracht in