Created with GIMP

Esmée van Haven

Vitaliteitscoach

Esmée (1994), is als vitaliteitscoach actief bij MOUVEMENT. Daarnaast geeft ze small group trainingen, waaronder Bootybuilding, speciaal voor vrouwen.

Esmée is zelf sinds 2015 fanatiek actief in de fitnesswereld. Gezondheid, voeding en beweging zijn dan ook belangrijk voor haar. Met haar (HBO) achtergrond als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener is het begeleiden en coachen van mensen niets nieuws en zeker iets wat haar straatje past. Esmée heeft met diverse, pittige doelgroepen gewerkt. Ze begon haar loopbaan in de Geestelijke Gezondheidszorg. Momenteel werkt zij, naast haar werkzaamheden bij MOUVEMENT, met veel passie en plezier in het gevangeniswezen. Een uitdaging gaat zij dus zeker niet uit de weg. Tegelijkertijd omschrijft men Esmée als een enthousiast en spontaan persoon die je snel op je gemak zal stellen.

“Met mijn achtergrond in de hulpverlening is gebleken dat sport een belangrijke mentale uitlaatklep is voor zowel de doelgroep waarmee ik werk als voor mijzelf. Dit wil ik dan ook graag overbrengen aan anderen. Het bevorderen van zowel fysieke als mentale fitheid is dan ook het doel wat ik samen met jou wil bereiken. Dit tezamen met een persoonsgerichte benadering, wat ik een belangrijke factor vind binnen personal coaching, maakt dat ik ieder traject met zorgvuldige aandacht vorm geef”.

Als vitaliteitscoach staat Esmée voor je klaar om aan jouw persoonlijke doelen te werken. Aan de slag? Klik dan hier!.

Vul hier uw zoekopdracht in