Created with GIMP

Daniël Timmermans

Vitaliteitscoach

Daniël (1990), is oprichter van MOUVEMENT. Als gecertificeerd vitaliteitscoach is hij specialist op het gebied van voeding, beweging en leefstijlverandering.

Sinds 2008 is Daniël werkzaam als sportinstructeur en sinds 2014 ook als personal trainer. Hierdoor heeft hij de afgelopen jaren ruime ervaring opgebouwd in het begeleiden van klanten met zeer uiteenlopende doelstellingen. Naast het trainerschap is hij zich verder gaan verdiepen in de complexiteit van voeding middels CHIVO opleidingen.
De combinatie tussen zijn kennis en ervaring maakt van hem een complete coach op gebied van sport en gezondheid. Daniël kijkt naar het bredere plaatje om jouw doel te verwezenlijken. De 3 basiselementen gedrag, voeding én training neemt hij onder de loep om tot een plan van aanpak te komen dat op jouw lichaam geschreven is. Hij heeft een luisterend oor, stelt persoonlijke aandacht hoog in het vaandel en volgt jou intensief.

“Ik ben van jongs af aan een intensief sportman en ik ben al jaren zeer gedisciplineerd bezig met mijn eigen (sport)voedingspatroon. Met mijn leefstijl wil ik mensen inspireren en motiveren om ook een gezonde leefstijl te ontwikkelen.
Tijdens de jaren waarin ik aan topsport deed volgde ik de studie Innovation Sciences  aan de universiteit van Eindhoven. Begin 2014 studeerde ik af als Master of Science (MSc). Ik haal graag alles uit het leven en ga altijd voor het maximale resultaat, of het nu sport, studie of werk gerelateerd is. De belangrijkste drijfveer voor mij is dan ook het behalen van de doelen die ik voor mezelf stel.”, aldus Daniël

Daniël daagt jou graag uit je maximaal in te zetten, zodat je trots op jezelf kunt zijn én blijven. Aan de slag? Klik dan hier!

Vul hier uw zoekopdracht in