Het

Vitaliteitsmenu

Preventieve ondersteuning op maat

Middels ons Vitaliteitsmenu bieden wij preventieve ondersteuning richting jouw organisatie, met als doel de vitaliteit op de werkvloer te verhogen. Vitale medewerkers verzuimen namelijk minder, zijn gemotiveerder én hebben de kracht om samen te werken. Vitale medewerkers zijn duurzaam inzetbaar. Zo kun je als werkgever optimaal profiteren van de investering in je medewerkers.

Op basis van ons Vitaliteitsmenu stellen we een maatwerk programma samen, samen met jouw organisatie.

We begrijpen dat er binnen elke organisatie andere behoeftes en mogelijkheden zijn. Daar geven we graag gehoor aan met effectief, doelgerichte ondersteuning. Een bouwbedrijf kan bijvoorbeeld een programma willen samenstellen met als doel de tilvaardigheid van de werknemers te verbeteren, terwijl een adviesbureau een programma samenstelt om de leefstijl van haar zittende werknemers te verbeteren.

Binnen ons Vitaliteitsmenu zijn er tal van keuzes en combinaties te maken. Het is mogelijk om een medewerker individueel te begeleiden, maar ondersteuning in groepsverband is ook mogelijk. Het is mogelijk om bij ons in de vitaliteitsclub of op locatie gecoacht te worden. Tevens is het mogelijk om de thuiswerker online te coachen.
Verder bieden we workshops aan op locatie en verscheidene ‘scans’ om de vitaliteit van jouw medewerkers inzichtelijk te maken.

Ieder maatwerk programma begint met een kennismaking en health checks op individuele basis. Vervolgens starten we met het coaching traject. Check onze promo video voor een sfeerimpressie.

Neem contact met ons op om nader kennis te maken en een passend maatwerk programma voor jouw organisatie samen te stellen!

Individueel of gezamenlijk

Preventieve coaching

Vitaler op de werkvloer

Vitaliteitsclub of op locatie

Stappenplan

Vitaliteitsmenu

  1. Neem contact op
  2. We plannen een kennismakingsgesprek in
  3. We brengen de behoeften en mogelijkheden van jouw organisatie in kaart
  4. We lichten de mogelijkheden van ons Vitaliteitsmenu toe
  5. Wij ontwerpen een maatwerk programma
  6. Samen maken we het personeel enthousiast om deel te nemen
  7. We gaan aan de slag met preventieve vitaliteit coaching
  8. Periodieke terugkoppeling volgt
  9. Samen verhogen we de vitaliteit op de werkvloer
mouvement-rest-medium-03

Vul hier uw zoekopdracht in