Re-

integratie

Persoonlijk coaching traject

Je hoopt er niet op, maar het kan altijd gebeuren. Een medewerker valt uit wegens fysieke en/of mentale redenen. Een blessure kan een oorzaak zijn, maar zeker ook omstandigheden op het werk of in de privé sfeer. Met ons doelgerichte, persoonlijke coaching traject werken we samen met jouw medewerker richting re-integratie op de werkvloer.

Hoe doen we dat? We doorbreken een blokkade: We helpen diegene om weer in beweging te komen om uiteindelijk weer lekker in zijn of haar vel te zitten en dat ook te blijven. Zingeving, dagelijkse voldoening en een prettig toekomstbeeld zijn hierin cruciaal.

Een veelal door ons toegepaste methode om een individu er mentaal weer bovenop te krijgen is bokscoaching. Middels bokscoaching gaan we op zoek naar belemmeringen, emoties die ervoor zorgen dat diegene niet verder kan in het leven. We gaan ermee aan de slag om negatieve gevoelens een plek te geven en ruimte te creëren voor positieve gevoelens. Boksen zetten wij daarbij in als middel.

Boksen kan tevens helpen in onze fysieke ondersteuning om iemand weer fit en energiek te krijgen. In geval van blessures en letsel komt veelal gecontroleerde krachttraining kijken. Een combinatie is ook mogelijk. Het blijft tenslotte maatwerk dat wij leveren om iemand weer in zijn kracht te krijgen.

Ieder persoonlijk coaching traject begint met een kennismaking en een health check. Vervolgens starten we met het maatwerk programma.

Overigens zijn wij frequent aangesloten als ondersteunende partij in Spoor 2 trajecten.

Neem contact met ons op om nader kennis te maken en een passend persoonlijk coaching traject voor jouw medewerker op te zetten met het oog op re-integratie op de werkvloer!

We streven ernaar om van jou een gelukkiger mens te maken die trots is op zijn of haar gezondheid en fitte lijf.

Individueel

Re-integrerende coaching

Terugkeer op de werkvloer

Vitaliteitsclub

Situaties

We maken onderstaande situaties vaak mee en begrijpen waarom een medewerker van de werkvloer verdwijnt. Begeeft jouw medewerker zich in een van deze situaties, dan is een persoonlijk coaching traject ideaal ter ondersteuning van de re-integratie.

  • Jouw medewerker zit zeer slecht in zijn vel en mist de juiste coaching
  • Jouw medewerker heeft fysieke klachten en daar moet aan gewerkt worden
  • Jouw medewerker heeft een ongezonde leefstijl en mist de nodige energie
  • Jouw medewerker moet van zich af leren bijten en mist een sparringpartner
  • Jouw medewerker heeft een negatief toekomstbeeld en het is tijd voor omschakeling

Resultaten

Vanuit onze ervaring zien we terug dat fysieke en mentale verbetering, in combinatie met een nieuwe, evenwichtige leefstijl, leidt tot re-integratie op de werkvloer en veelal leidt tot de volgende dieperliggende waarden voor jouw medewerker:

  • Jouw medewerker voelt zich lekker in zijn vel en wil weer aan de bak
  • Jouw medewerker is blessurevrij en kan de werkvloer weer op
  • Jouw medewerker is energieker, fitter en leeft een stuk gezonder
  • Jouw medewerker heeft meer zelfvertrouwen en straalt dit ook uit
  • Jouw medewerker heeft ‘de zin’ weer te pakken en grijpt het werk weer aan

Het zal niet altijd even makkelijk zijn voor jouw medewerker, maar het eindresultaat zal het werken meer dan waard zijn. We gaan er samen 110% voor. Dus kom als organisatie in beweging en laat ons jouw medewerker fysiek en mentaal coachen!

Termijn

Een persoonlijk coaching traject loopt minimaal 3 maanden en kan telkens met 3 maanden verlengd worden. Dit is afhankelijk van het herstel.

Locatie & lestijden

Een persoonlijk coaching traject vindt bij voorkeur plaats in onze vitaliteitsclub in Oss. Het is tevens mogelijk om bij onze club buiten of in het aangelegen park te bewegen en te coachen.

Coaching momenten worden 1-op-1 met jouw medewerker ingepland.

Kosten

De kosten voor een persoonlijk coaching traject zijn afhankelijk van de intensiteit van de ondersteuning. Het is mogelijk om tot drie keer per week door ons gecoacht te worden.

Vul hier uw zoekopdracht in