JOUW SUMMERBODY: In 3 maanden klaarstomen voor de zomer van 2022!

Op maandag 2 mei starten we weer met ons succesvolle, tijdelijk aanbod: JOUW SUMMERBODY 2022!

Wegens het succes van vorig jaar hebben we dit jaar weer een uniek en tijdelijk aanbod voor je: Jouw Summerbody 2022 houdt in dat je 3 maanden intensief met ons aan de slag gaat om er op jouw best bij te lopen deze zomer. Eind juli stopt het programma. Precies voordat de zomervakantie in het mooie zuiden begint.

Met dit aanbod hebben we een mix gemaakt van groepstrainingen met 1-op-1 coaching over voeding, leefstijl en beweging. Een maatwerkprogramma waarin toch de groepsmotivatie terug komt.

Wat krijg je concreet?

  • Intakegesprek
  • 2 keer per week small group training (vrije keuze uit ons aanbod)
  • Om de week personal coaching (inclusief meetmomenten)
  • 1 gratis bidon

Kosten?
Je betaalt eenmalig een bedrag van €499,-
Hiermee krijg je een korting van meer dan €175,- op ons normale aanbod. Wat een kans!

Locatie en trainingstijden
Jouw Summerbody 2022 vindt plaats bij ons in en rondom de vitaliteitsclub (Sweelinckstraat 13, Oss). Voor de personal coaching momenten wordt met 1 van onze coaches per sessie een datum ingepland. De small group trainingen volgen volgens ons reguliere rooster.

Deelnemers
Er is plek voor SLECHTS 8 DEELNEMERS. Schrijf je dus op tijd in, want VOL=VOL. Vorig jaar was het programma binnen 1 week volgeboekt! Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 30 april.

Inschrijven
Inschrijven kan door direct contact met ons op te nemen via +31 (0)6 81 98 03 86, mailen naar info@mouvement.nl, het contactformulier in te vullen of een privé bericht op een van onze social media kanalen te sturen (Facebook/Instagram/LinkedIn).

Dus…
Wil jij die felbegeerde bikini aan? De nodige kilo’s op tijd kwijtraken, omdat we ein-de-lijk weer mogen festivallen? Meld je dan nu aan voor ons unieke en tijdelijke programma Jouw Summerbody 2022.

Jouw Summerbody 2022 iets voor jou? Neem dan contact op!

Vul hier uw zoekopdracht in