NIEUW: Boxercise groepstrainingen

img_2891kop3

MOUVEMENT START PER 02-01-2019 MET BOXERCISE GROEPSTRAININGEN!

Na verscheidene aanvragen te hebben ontvangen voor boxercise groepstrainingen hebben wij hier gehoor aan gegeven: We gaan starten! Aangezien wij willen vasthouden aan persoonlijke aandacht zullen we de groepen klein houden met maximaal 14 deelnemers per training. In feite verzorgen we dus smallgroup boxercise.

Wat is boxercise?

Boxercise is een methode om verantwoord, intensief, leuk én effectief te werken aan jouw (kick)box skills en tegelijkertijd fitter te worden.

In onze 60 minuten durende boxercise trainingen worden alle spiergroepen in een hoog tempo getraind door middel van diverse trap- en stoottechnieken. Bij boxercise wordt er niet gespard en er wordt veelal met pads, mitts en trapkussens gewerkt.

Onze boxercise trainingen  maken je weerbaarder en zorgen tevens voor een verbetering van je conditie, uithoudingsvermogen, kracht en vetverbranding. Uiteraard worden je spieren steviger en verbetert ook je figuur.

Waarom boxercise?

Vechtsport wordt steeds populairder en gelukkig verdwijnt het slechte imago van het (kick)boksen. Met boxercise proberen we op een laagdrempelige manier het (kick)boksen aan te bieden aan een groot publiek. Het boksen zetten we dus in als een work-out in de gym, als een alternatieve manier om fysiek fit te worden en als heerlijke cardiotraining.

Daarnaast helpt boksen mensen mentaal gezonder en weerbaarder te worden. Het wordt door ons al volop ingezet om klanten te helpen met mentale issues. De een heeft een hoop frustratie dat eruit moet, de ander worstelt met problemen uit het verleden en weer een ander moet leren voor zichzelf op te komen. Wij zetten boxercise in om al deze mensen te ondersteunen. In 2 woorden: Het werkt!

Voor wie?

Onze boxercise trainingen zijn voor iedereen vanaf 16 jaar. De groepen zullen maximaal 14 deelnemers bevatten.

Heb je een blessure of ben je op een andere manier beperkt? Geen enkel probleem. Geef het bij ons aan en we houden er rekening mee tijdens de trainingen.

Dus…

Wil jij lekker fanatiek bewegen en tegelijkertijd (beter) leren boksen? Of heb jij juist de behoefte om je dagelijkse spanningen los te laten en je hoofd leeg te maken? Wat je missie ook is, je bent bij ons aan het juiste adres!

Praktische info

Locatie: Brederostraat 1, 5344 VA Oss

Trainingstijden: dinsdag 20.15 – 21.15 en woensdag 20.15 – 21.15

Kosten: 6 mnd 1x per week: €49,90/mnd, 2x per week: €95,90/mnd
12 mnd 1x per week: €45,90/mnd, 2x per week: €87,90/mnd

Interesse?
Neem contact met ons op via het contactformulier, via social media (facebook/instagram) of bel naar +31 (0)6 81 98 03 86. De vraag is hoog en zodra de groepen vol zijn is er geen plek meer, dus wacht vooral niet te lang!

Vul hier uw zoekopdracht in