Lees hier

onze blogs

Op deze pagina kun je van alles lezen over de bezigheden en ontwikkelingen binnen en rondom ons bedrijf. We delen bovendien graag feitjes en tips met je over gezondheid, voeding en beweging.

Enkele thema’s waarover wij bloggen zijn: effecten van voedingsmiddelen, supplementen en trainingsoefeningen, nieuwe samenwerkingen en leefstijl trends.

Maak jezelf wijzer en lees zo nu en dan eens onze blogs!

Referenties

 • Dankzij MOUVEMENT is mijn week weer prima verlopen. Mijn nieuwe voedingspatroon heeft mij geen enkele moeite gekost. Ik ben een blij man!

  Dennis (27 jaar) volgde de Leaner
 • Ik kwam er zelf niet meer uit en bleef stilstaan in wat ik deed. MOUVEMENT heeft mij een luisterend oor geboden en heeft een plan op maat opgesteld. Ik krijg nu precies de begeleiding die ik nodig heb.

  Coriena (45 jaar) volgde de Burner
 • Dankzij MOUVEMENT heb ik een evenwichtig voedingspatroon en train ik doelgericht. Ik kan vol overtuiging zeggen dat MOUVEMENT mijn 'off-season' periode een stuk makkelijker maakt!

  Sacha (23 jaar) fitness wedstrijdatlete
 • MOUVEMENT begeleidt mij professioneel en snapt goed welk doel ik voor ogen heb. Tot nu toe weet ik mezelf bij elk meetmoment te overtreffen en daar ga ik zeker mee door!

  Naomi (29 jaar) volgde de Shaper
 • Ik vind sporten weer leuk en ben ontzettend gemotiveerd, doordat ik me nu geestelijk veel beter voel en fysiek steeds meer progressie zie.

  Anouk (21 jaar) volgt Personal training solo & de Shaper
 • Het coachingstraject vergde veel zweetdruppels en tranen, maar ik ben er mentaal en emotioneel sterker op geworden.

  Bart (49 jaar) volgde Personal training solo

Vul hier uw zoekopdracht in