Werkervaringsplek voor Zahra die vluchtte uit Iran

20230527_131345-3

Zahra is per eind mei bij ons op de club terecht gekomen voor een werkervaringsplek vanuit de Gemeente Oss.

Zahra had tot enkele jaren geleden een functie als sportinstructrice in Iran. Zij moest vluchten vanwege de veiligheid. Nu woont zij in Nederland en moet haar leven opnieuw opbouwen. Aangezien Zahra passie heeft voor sporten en met name fitness, ging de gemeente Oss op zoek naar een passende werkervaringsplek. Wij werken nauw samen met de gemeente en binnen de kortste keren kon Zahra aan de slag.

Zahra is een heel zachtaardige, lieve dame, doet ontzettend haar best om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen en is leergierig. Ze ondersteunt onze club met het voorbereiden van trainingen, het uitschrijven ervan en klussen in en rondom de club. We zien haar genieten op de sportvloer.

Fijn om bij te mogen dragen aan de heropbouw van haar leven in onze maatschappij. We zijn blij dat Zahra bij ons begonnen is en dat de gemeente ons ook op die manier weet te vinden. Teamwork makes the dream work!

Zahra is hier zelf nog even aan het woord:

“Mijn naam is Zahra. Ik kom uit Iran, ik had probleem in mijn land door mijn gloof, daardoor had ik daar geen veilig om te blijven en wonen. Dus ben ik in Nederland trecht gekomen! Voorlopig ben ik bezig met Nederlands leren! Ik vin dat moeilijk maar ik kan mijn best doen!
Mijn beroep was sportcoach. Ik heb 8 jaar ervaring als een sportcoach maar sport ik al bijna 20 jaar! Ik heb 2 diplomas! Een diploma van sportcoach en een diploma van basisoefeningen van TRX!
Ik vind sport heel erg fijn vooral fitness om fit, gezond en mooi te zijn! Ik sport meestal 3 of 4 keer in de week! Ik vind dat een taak.
Ik wil graag in Nederland als sportcoach werken! Mijn hobbys zijn sporten, shopen, wandelen, muziek luisteren…”

Zahra, van harte welkom in ons team en heel veel succes!

Wil jij bij ons stage lopen? Neem dan contact op!

Vul hier uw zoekopdracht in