Samenwerking met VBI Weurt: Preventief vitaal houden van personeel

Sinds deze maand zijn we de samenwerking aangegaan met VBI Weurt om een bijdrage te leveren aan de gezondheid van haar personeel. Hiermee zetten wij de trend van VBI Oss door waar we al langer dan een jaar coachen!

Waar VBI industrieel maatwerk biedt, bieden wij maatwerk op het gebied van vitaliteit coaching. Wij gaan bij VBI op locatie, om de week, 1-op-1 met personeelsleden aan de slag om te werken aan persoonlijke doelen, zowel fysiek als mentaal. De een zal een passend sportschema op willen stellen om fit te blijven, de ander wil werken aan een gezonder voedingspatroon, weer een ander wil de lage rugspieren versterken om klachten te voorkomen. Voor deze en vele andere uitdagingen staan wij klaar.

Daarnaast verzorgen we voor VBI Weurt eens in de maand een leuke vitaliteitsactiviteit, uiteenlopend van een boksclinic tot aan voedingsleer.

We danken VBI Weurt voor het vertrouwen in onze dienstverlening. Samen gaan we meters maken op de werkvloer!

Meer informatie coaching sessies
Tijdens een 1-op-1 coaching sessie vindt altijd een health check plaats. Daarnaast wordt er gecoacht op leefstijl en wordt er advies gegeven over voeding en lichaamsbeweging. Verder geven we advies indien een deelnemer meer ondersteuning behoeft dan enkel de coaching sessie. Denk hierbij aan personal training. Iedere persoon is uniek, dus het betreft altijd maatwerk. 

Tijdens een coaching sessie is het uiteraard mogelijk om de werkplek van het personeelslid te bezoeken. Het personeelslid kan dan uitleggen waar problemen ontstaan. Wij kunnen daaropvolgend advies geven over persoonlijke aanpassingen (bijv. werkhouding), of aanpassingen aan de omgeving.

Vragen over vitaliteit coaching voor jouw organisatie? Ga naar www.mouvement.nl/organisaties/vitaliteitsmenu of neem direct contact met ons op!

Vul hier uw zoekopdracht in