Stagiair Mart stelt zich voor…

mart

Who is Mart?

Mart Peters (2000) is 2e-jaars HBO Sportkunde student aan de HAN en sinds 1 februari actief bij MOUVEMENT als stagiair.

Mart was van jongs af aan al bezig met sport alleen had hij toen nog niet door dat hij er op latere leeftijd daadwerkelijk zijn werk van wilde maken.
Na VMBO-T afgerond te hebben is Mart naar het MBO gegaan op ROC de Leijgraaf om een ICT-opleiding te volgen. Tijdens de opleiding begon hij met het sporten in de sportschool en meer ‘fitness content te consumeren’. Hoe dieper Mart in de fitness wereld terecht kwam, des te leuker hij het vond. Toen hij zijn ICT-opleiding doorzette op het HBO liep hij toch tegen wat problemen aan: Er zat geen passie meer in zijn werk. Vervolgens heeft Mart door consultgesprekken en zelfreflectie de keuze gemaakt om te switchen naar de opleiding HBO Sportkunde op de HAN.

Op deze opleiding heeft hij zijn plekje gevonden en leert gretig meer over het menselijk lichaam en het brein. Daarnaast duikt hij graag diep in de wetenschappen van voeding; wat werkt en wat juist niet en waarom niet?

Leuk weetje verder: In zijn persoonlijke leven houdt Mart zich vooral bezig met het verzamelen van exclusieve sneakers!

Bij MOUVEMENT komt Mart meedraaien met de small group trainingen en gaat hij leren om geheel zelfstandig personal training sessies te draaien.

Mart, van harte welkom in ons team en heel veel succes met jouw uitdaging!

Wil jij bij ons stage lopen? Neem dan contact op!

Vul hier uw zoekopdracht in