Stagiaires Enea en Kell stellen zich voor…

Enea stel je eens voor!

“Mijn naam is Enea Giglio. Ik ben geboren in 2006 en ik ben een gedreven 17-jarige student aan het Koning Willem 1 College in Oss. Momenteel zit ik in mijn tweede leerjaar van de opleiding Marketing en Communicatie.”

Enea heeft gekozen om voor een periode van 3 maanden bij MOUVEMENT stage te lopen. Als stagiaire gaat ze diverse opdrachten uitvoeren, zowel vanuit school als ons bedrijf zelf.

Haar keuze voor MOUVEMENT wordt niet alleen gedreven door haar passie voor sport, maar ook door haar liefde voor het creëren van content. Enea vindt het geweldige om nieuwe dingen te leren en is enthousiast over de mogelijkheid om haar creativiteit te uiten in een dynamische omgeving en, omdat ze zich in een vertrouwde omgeving zal bevinden. waar ze ook de kans krijgt om haar interesse in contentcreatie te overwinnen en zichzelf verder te ontwikkelen.

“Ik kijk uit naar een inspirerende en leerzame periode bij MOUVEMENT!”

En Kell, wie ben jij dan?

“Mijn naam is Kell Rovers (2007). Ik ben 1e-jaars ‘MBO voeding- en leefstijl adviseur’ aan Yuverta in Den Bosch en sinds half november superblij met mijn stageplek bij MOUVEMENT.” 

Kell heeft veel passie voor sporten. Hij doet aan rugby, basketbalt vaak in zijn vrije tijd en gaat daarnaast ook vaak naar de sportschool. Het is echter niet altijd zo geweest. Vroeger was Kell een stevig jochie. Hij zag zijn vader vaak sporten in de achtertuin en dacht “dat wil ik ook!”. Zo gezegd, zo gedaan ging Kell een aantal keer per week thuis sporten en inmiddels is hij vaak in de sportschool te vinden.

Kell loopt stage bij ons voor 6 maanden. In deze tijd zal Kell verscheidene werkzaamheden bij ons uitvoeren, zoals het voorbereiden van trainingen, gezonde gerechten opstellen en de club mede op orde houden.

“Ik ben enthousiast over MOUVEMENT. omdat ik het coachingsvak graag beter wil leren. Hier kan ik mijn eerste stappen zetten in het wereldje. Ik ben ontzettend benieuwd!”

Enea en Kell, van harte welkom in ons team en heel veel succes met jullie uitdaging!

Wil jij bij ons stage lopen? Neem dan contact op!

Vul hier uw zoekopdracht in