Stagiair Benjahmin gaat in 2022 een vet evenement neerzetten!

img_7270

Benjahmin Zwaans (18 jaar) volgt de opleiding Coördinator Sport, Bewegen en Gezondheid. Hij is 2e jaars student en loopt een geheel schooljaar stage bij ons. Benjahmin gaat aan de slag met het organiseren van verschillende kleine en grote evenementen voor de club. Daarnaast zullen wij hem wegwijs maken in het vak van vitaliteitscoach.

“Deze opleiding heb ik gekozen, omdat sport van kinds af aan mijn passie is; Sinds mijn jeugd voetbal ik. Op mijn 12e ben ik zelfs door Vitesse gescout. Verder fitness ik met regelmaat en sinds kort speel ik ook Padel. Gave, nieuwe sport!”

“Ik heb enige tijd geleden aangeklopt bij MOUVEMENT voor mijn stage, omdat de vitaliteitsclub zo veel energie uitstraalt. Naast de mond-tot-mond verhalen over de club sprak de website mij meteen aan. Met name de persoonlijke benadering bevalt me ontzettend en het overkoepelende werk van voedingsadvies, trainingsondersteuning en leefstijlcoaching spreekt me aan.”

“Ik hoop veel te leren van de coaches. Daarnaast wil ik zelf meer leren over mijn eigen voeding en training. Ik wil meer structuur opbouwen in mijn dagelijkse eetpatroon, want dat is bij mij nog wel een dingetje. Maar goed, ik ben ook nog maar 18 jaar”, aldus Benjahmin.

Benjahmin, van harte welkom in ons team en heel veel succes met jouw uitdaging!

Wil jij bij ons stage lopen? Neem dan contact op!

Vul hier uw zoekopdracht in