Samenwerking met Impact Health & Performance én Cuppking

Niet een, maar twee nieuwe samenwerkingen!

Per september breiden we onze club uit. Sweelinckstraat 15 voegen we erbij. Dat heeft mogelijkheden geboden om extra diensten in onze club te kunnen huisvesten. En met succes, want we zijn niet een, maar twee prachtige samenwerkingen rijker!

Per september krijgen wij nieuw in onze club Impact Health & Performance van Jason van Ieperen en Cuppking van Kay Gutte. Zij introduceren zichzelf:

Impact Health & Performance

“Mijn naam is Jason van Ieperen (1994) en ik ben oprichter van Impact Health & Performance.
Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het menselijk lichaam, het herstellend vermogen ervan en de potentie om te groeien. Daarom ben ik ontzettend dankbaar dat ik nu mag werken met mensen die revalidatie nodig hebben na blessures of lichamelijke klachten, evenals degenen die hun sportprestaties willen verbeteren”, aldus Jason.

“Toen ik 10 jaar oud was, raakte ik geblesseerd aan mijn knie. Ik kreeg uitstekende hulp van een sportfysiotherapeut, waardoor ik besloot om zelf ook sportfysiotherapeut te worden. Na hard werken op de middelbare school behaalde ik uiteindelijk mijn havo diploma, wat een geweldig gevoel was, want nu kon ik eindelijk beginnen aan de opleiding waar ik van gedroomd had: Sportfysiotherapie!”

“In 2013 begon ik als sportverzorger bij R.K.S.V. Margriet, terwijl ik nog bezig was met mijn opleiding fysiotherapie. Tot op heden ben ik hier nog steeds actief, maar nu als volwaardig sportfysiotherapeut.”

“Met Impact Health & Performance richt ik mij op de drie pijlers Prehab, Rehab en Performance. Prehab: Preventie, waarbij we klachten willen voorkomen voordat ze ontstaan. Rehab: Als blessures of operaties zich voordoen, bieden we deskundige revalidatie-ondersteuning. Performance: Samen met jou verbeteren we jouw sport specifieke prestaties, zoals sneller worden, hoger springen, harder gooien, noem het maar op!”

Meer info over Impact Health & Performance vind je hier.

Cuppking

“Mijn naam is Kay Gutte (1995), oprichter van Cuppking. Een hart voor zorg, het leveren van kwaliteit en maatwerk in combinatie met solidariteit en empowerment, dat is waar ik voor sta en wat ik met passie deel! Ik bied cupping en sportmassages aan binnen MOUVEMENT”, aldus Kay.

“Naast de jaren ervaring als sportmasseur heb ik de opleiding Bewegingsagoog en later de studie Social Work op het HBO behaald. Naast de jaren krachttraining heb ik sporten beoefend als voetbal, wielrennen en boksen. Door verschillende sporten te hebben beoefend, heb ik kennis op kunnen doen omtrent sport specifieke aspecten zoals  verschillende blessures, lichaamstypes, etc. Door mijn sportieve achtergrond in combinatie met het sociale aspect, passen mijn diensten perfect bij MOUVEMENT!”

Sportmassage kennen we, maar wat is cupping precies?

“Cupping stimuleert de bloedsomloop en is inzetbaar voor of na een lichamelijke inspanning, helpt tegen stress en pijnen in het lichaam en kan onder andere ingezet worden ter preventie van blessures. Cupping is voor velen een extra middel naast de reguliere sportmassage. Cupping is voor iedereen. Voor een ieder die zorg heeft voor zijn of haar lichaam. Deze zorg kan een bijdrage leveren met het behalen van je doelen op sociaal, maatschappelijk en/of sportief vlak. Probeer het eens uit!”

“Nog een leuk weetje: Ik heb Daniël jaren geleden leren kennen in ‘natuurlijk’ de gym! Hier hebben we jaren lang uren de tijd in gestopt om onszelf te ontwikkelen en te verbeteren. Daarnaast was Daniël niet alleen sportief goed ontwikkeld, maar stond hij ook bekend als een geleerde jongen die momenteel is uitgegroeid tot een gerespecteerd ondernemer. Ik vind het daarom ontzettend gaaf om deze samenwerking aan te gaan en van start te gaan binnen MOUVEMENT met mijn eigen praktijk!”

Meer info over Cuppking behandelingen vind je hier.

Alvast leren kennen? Kom naar MOUVEMENT SPEED DATE

Kom Jason en Kay alvast begroeten tijdens onze MOUVEMENT SPEED DATE op zaterdag 16 september en maak die dag meteen gebruik van hun expertises!

Impact Health & Perfomance en Cuppking, bedankt voor het versterken van onze dienstverlening. We gaan er ontzettend mooie jaren van maken.

Praktijkruimte huren? Interesse in een samenwerking? Neem gerust contact op om samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden of kijk alvast op deze pagina!

Vul hier uw zoekopdracht in