Partnerschap met Equithem training

img_0504

MOUVEMENT en Equithem training gaan samenwerken!

MOUVEMENT wordt betrokken bij de paardensport. Een heel andere tak van sport, maar zeer zeker interessant voor ons om ondersteuning in te gaan bieden. In Equithem training hebben wij dan ook een goede partner gevonden om samen ruiters te ondersteunen om hun prestaties te verbeteren.

Rolverdeling

Equithem training richt zich op ruitertraining, ruiterfitheid, sportmassage voor paard en ruiter en fysiotherapie. In combinatie met onze functionele (personal) training, voedingsadvisering en vitaliteit coaching hebben we een uniek en alomvattend aanbod neergezet om ruiters op professionele wijze naar een hoger level te begeleiden.

Kracht van onze samenwerking

De kracht van onze samenwerking zit hem in het maatwerk dat we iedere ruiter kunnen bieden. Doordat we de ruiter persoonlijk op alle belangrijke fronten ondersteunen (coaching/voeding/training), kunnen we zeer specifiek te werk gaan. We spelen dan ook gemakkelijk in op de behoefte van ieder individu.

Beter presteren op het paard hangt onder andere af van goede ruitertraining, maar ook van de juiste voeding, fysieke kracht en een goede conditie. Wij zijn er om dit alles perfect op elkaar af te stemmen en er een passend plaatje van te maken. Op deze manier kan een ruiter het maximale uit zichzelf halen.

Ben jij een ruiter en heb je behoefte aan professionele ondersteuning om jezelf fysiek en mentaal te ontwikkelen? Neem dan contact met ons op!

Vul hier uw zoekopdracht in