MOUVEMENT neemt De Complete Verandering over!

overname-de-complete-verandering

MOUVEMENT neemt per 1 december boutique gym De Complete Verandering aan de Linkensweg in Oss over. Een flinke uitbreiding voor ons nog relatief jonge bedrijf.

Eigenaar van MOUVEMENT Daniël Timmermans legt uit: “De eigenaren van De Complete Verandering hebben mij een aantal maanden geleden benaderd of ik interesse had om hun gym over te nemen. Ik was meteen super enthousiast, maar heb wel even de tijd genomen om erover van gedachten te wisselen met mijn boekhouder, collega ondernemers, familie en vrienden. Daarna was ik nog steeds heel enthousiast, dus hebben we het traject in gang gezet.”

Zowel MOUVEMENT als De Complete Verandering staan voor een persoonlijke aanpak op het gebied van training, voeding en leefstijl coaching. Wat dat betreft is de overname best een logische stap. “De klanten van De Complete Verandering die nu bij MOUVEMENT komen trainen, zullen in eerste instantie niet zoveel merken van de overname. Het sluit eigenlijk wel perfect bij elkaar aan.” De Complete Verandering verdwijnt en gaat op in MOUVEMENT. Dat is toch wel bijzonder voor een bedrijf dat nog geen 5 jaar bestaat.

“Ik heb zo’n vijf jaar geleden een interview gegeven in Bedrijvig Oss, toen ik net startend was. Daarin zeg ik dat ik de grootste en de beste wil worden als het gaat om vitaliteit coaching in de gemeente Oss. Dus dit is wel een logische stap, en we zijn mooi op weg. Dit is natuurlijk voor ons ook een hele mooie kans om groter te groeien. Daarom ben ik ook ondernemer geworden.

Er staan de komende maanden nog allerlei acties op stapel, en er is ook al nieuw personeel aangenomen. “We hebben een heel professionele manier van training geven en hoge kwaliteitsnormen, en die zijn bij ons ook gewaarborgd. We gaan met onze werkwijze door, we vangen de mensen van De Complete Verandering op, en dat gaat vloeiend in elkaar over.

SO…

LET’S GO!

Wil jij als coach of trainer bij ons aan de slag? Of zoek je nog een stageplek? Neem dan contact op!

Vul hier uw zoekopdracht in