Opening vitaliteitsclub in gloednieuw pand in Oss!

Afgelopen zaterdag was de officiële opening van onze gloednieuwe vitaliteitsclub aan de Sweelinckstraat 13 te Oss! Wat is er de laatste maanden hard gewerkt om dit te realiseren; Er is gebouwd, er zijn top trainingsmaterialen aangeschaft en we hebben aan een dynamische, moderne inrichting gewerkt. Met deze stap in ons bedrijf kunnen we alle cursisten optimaal coachen, trainen en voorzien van voedingsadvies.

Deze mijlpaal werd uitbundig gevierd tijdens de officiële opening. De opkomst van betrokken en geïnteresseerden was gigantisch en de pers was aanwezig. Wethouder Frank den Brok opende de club om 14.00 uur op gepaste wijze. Samen met Daniël Timmermans (eigenaar MOUVEMENT) ging hij achter de slee staan en samen duwden zij het zware gevaarte al rennend door het rode openingslint. Confetti ging de lucht in, champagne vloeide rijkelijk en de DJ gooide er goede party muziek in. Gezonde hapjes en drankjes werden vervolgens geserveerd en voor de fanatiekeling waren er challenges georganiseerd en mooie prijzen te winnen zijn.

Het was een dag om niet te vergeten. We willen iedereen bedanken voor zijn of haar komst. Op naar een mooie toekomst met elkaar!

Wil je kennis maken met ons bedrijf? Onze prachtige club bewonderen? Neem dan contact met ons op of kom gewoon eens binnen lopen!

Vul hier uw zoekopdracht in