Stagiair Rick innoveert met het oog op de bedrijfswereld

rick-stage-2

Rick van Buel (1996), is vanaf 1 september aan de slag als afstudeerstagiair bij MOUVEMENT. Hij houdt zich bezig met de ontwikkeling van een innovatief vitaliteitsprogramma gericht op de bedrijfswereld. De focus van zijn opdracht ligt op het MKB segment, met re-integratie en verzuimbedrijven in het bijzonder.

Rick is begonnen aan zijn laatste jaar van de HBO opleiding Business Innovation aan de Avans Hogeschool. “Als business innovator word ik opgeleid om onderzoek te kunnen doen naar de probleemstelling en de context van innovaties en ondernemerschap. Ook wordt mij geleerd creatief en innovatief te denken tijdens elke fase van de innovatiecyclus en om duurzame en innovatieve business te ontwikkelen. Innovatie uit zich in diverse vormen. Je hebt product- en proces innovaties, nieuwe marketing strategieën, een nieuw verdienmodel en ga zo maar door! Er is altijd ruimte voor vernieuwing en verbetering!”, aldus Rick.

Rick is bij MOUVEMENT terecht gekomen vanwege zijn passie voor fitness en voeding. “Zelf ben ik enkele jaren geleden begonnen met fitness omdat ik me onzeker voelde over mijn lichaam. Destijds deed ik aan fitness omdat ik het moest van mezelf, nu doe ik eraan omdat ik ervan houd. Het is mijn passie geworden!”. Rick heeft de ambitie om na zijn studie op zakelijk gebied aan de slag te gaan met zijn passie en ziet stagelopen bij MOUVEMENT als een mooie kijk in de keuken.

“Ik ben ontzettend enthousiast om bij MOUVEMENT af te studeren. Je ziet het bedrijf een continue groei doormaken en er worden almaar vernieuwende initiatieven opgezet om iedereen uit Oss en omgeving in beweging te laten komen en aan hun vitaliteit te laten werken. MOUVEMENT heeft zichzelf in zeer korte tijd duidelijk op de kaart gezet. Ik heb daarom veel bewondering voor het krachtige team van MOUVEMENT en daar wil ik graag onderdeel van zijn”.

Wil jij met ons samenwerken? Neem dan contact op!

Vul hier uw zoekopdracht in