Lieke slaagt ruim voor stage FitnessTrainer B (NL-Actief)

img_5849

Lieke de Blank (26) was vanaf 1 april bij MOUVEMENT actief als stagiaire om haar NL-Actief diploma voor de opleiding ‘Fitnesstrainer B’ te behalen. Hiervoor diende zij één persoon 6 weken lang 3x per week doelgericht te trainen en te coachen. Zo gezegd, zo gedaan.

Zij heeft een gelukkige cursist fanatiek mogen trainen en verder mogen helpen met het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Daarmee heeft Lieke haar stage met vlag en wimpel behaald. 

Wat vindt Lieke zelf van de stage periode bij ons:

“De afgelopen weken heb ik de mogelijkheid gehad om bij MOUVEMENT als stagiaire een eigen trainingstraject neer te zetten. Helaas komt deze periode van 6 weken persoonlijke begeleiding nu tot een eind. Nu nog even mijn opleiding ‘FitnessTrainer B’ (NL-Actief) afronden, maar dat moet lukken met deze voorbereiding!

Daniël en het gehele team, ik ben jullie ontzettend dankbaar dat ik de mogelijkheid heb gekregen om bij èn van jullie te mogen leren. Van het ‘stiekem’ observeren tot het putten uit jullie kennis en ervaring. Bedankt voor het vertrouwen en de ondersteuning! Ik heb veel geleerd in een korte tijd en kijk terug op een mooie ervaring! Als ik zelf een personal training traject zou volgen, dan zou ik wel weten waar: MOUVEMENT IT IS!”

Lieke, bedankt voor jouw uitstekende stage periode. Op naar een mooie carrière!

Wil jij bij ons stage lopen? Neem dan contact op!

Vul hier uw zoekopdracht in